Administrator WuWo Posted August 29, 2016 Administrator Report Share Posted August 29, 2016 Powoli odbudowuje swój składzik kosmetyków, dzisiaj dojechały rękawice z Chin. Kupione głównie do mycia dolnych partii, poniżej listew i wnęk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted September 19, 2016 Author Administrator Report Share Posted September 19, 2016 Przyszła kolejna dostawa i przy okazji wziąłem się z uporządkowanie kosmetyków, kupując drewniany regał :). Jednak jeden to zdecydowanie za mało i muszę jeszcze 2-3 dokupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted September 23, 2016 Author Administrator Report Share Posted September 23, 2016 Kolejna z małych dostaw od Mr Cleaner, teraz uzupełnienie braków na półkach :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted December 9, 2016 Author Administrator Report Share Posted December 9, 2016 Uzupełnienie brakujących rzeczy i zużytych rzeczy jak pędzelki, pady, aplikatory ;). Skromnie, ale niedługo powinna dojść paczuszka z Chin :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted December 28, 2016 Author Administrator Report Share Posted December 28, 2016 Uzupełnienie braków i kilka nowości w arsenale :). Doszły duże baniaczki ADBL APC Pro i ExceDe Tire And Rubber Cleaner, fibry CarPro BOA i Monster Shine Mikrofibra Waflowa do szyb, mała rękawica CarPro, CarPro PolyShave Block i gratis CarPro Perl Yellow. Wszystko zakupione w MR Cleaner :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted January 15, 2017 Author Administrator Report Share Posted January 15, 2017 Do polerek DA, dokupiłem rotację Kraussa P7, pewnie niedługo dokupię małą polerkę pneumatyczną na pady 50 i 30mm :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Jakiś czas temu też kupiłem pneumatyczną Bass Polska z talerzem 50mm za około 115zl. Ma skok 2,5mm, regulację obrotow i jak za takie pieniądze jest dobrze wykonana. Dokupilem do niej dodatkowo talerz 75mm, chciałem jeszcze taki 30mm ale nigdzie nie mogłem znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted January 26, 2017 Author Administrator Report Share Posted January 26, 2017 Właśnie myślałem o tym Bass Polska, widziałem że Piotrek z Detailingservice korzysta właśnie z takiej maszynki ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Własnie po tym jak ją u niego podpatrzyłem to sam kupiłem. Nie wiem jak w innych maszynkach ale w moim egzemplarzu były potrzebne 3 dodatkowe miedziane uszczelki pod wkręcenie szybkozłącza bo przepuszczało powietrze. Poza tym wszystko ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 15, 2017 Author Administrator Report Share Posted March 15, 2017 Mała dostawa aplikatorów z Aliexpress :). I kupiona w celu przetestowania szczoteczka Muc-Off, którą chcę wykorzystać przy czyszczeniu opon. Dotychczas używana szczoteczka Mothersa miała za miękkie włosie i musiałem czynność powtarzać przynajmniej dwukrotnie. Na pierwszy rzut oka, Muc-Off jest mniejsza i poręczniejsza, posiada sztywniejsze włosie. Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć dla porównania :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 21, 2017 Author Administrator Report Share Posted March 21, 2017 Wszyscy mają Yoge, mam i ja :). Będziemy testować przy najbliższym myciu samochodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecav Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 5 godzin temu, WuWo napisał: Będziemy testować przy najbliższym myciu samochodu. Super Bardzo jestem ciekaw opinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 23, 2017 Author Administrator Report Share Posted March 23, 2017 Dnia 22.03.2017 o 01:11, kecav napisał: Super Bardzo jestem ciekaw opinii. Na pewno zapach jest bardzo delikatny i w 100% mi odpowiadający Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecav Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 2 godziny temu, WuWo napisał: Na pewno zapach jest bardzo delikatny i w 100% mi odpowiadający Uff... dobrze, że będzie chociaż jeden plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecav Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Dnia 21.03.2017 o 19:35, WuWo napisał: przy najbliższym myciu samochodu. no i ....? Jakieś mycie się odbyło? Używałeś już Yogi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 31, 2017 Author Administrator Report Share Posted March 31, 2017 1 godzinę temu, kecav napisał: no i ....? Jakieś mycie się odbyło? Używałeś już Yogi? Gnębi mnie przeziębienie i mam nadzieję, że jutro zrobię kilka zdjęć podczas mycia :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecav Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 3 godziny temu, WuWo napisał: Gnębi mnie przeziębienie i mam nadzieję, że jutro zrobię kilka zdjęć podczas mycia :). Lepiej zostaw to mycie w spokoju i porządnie się wylecz Mycie nie ucieknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted April 7, 2017 Author Administrator Report Share Posted April 7, 2017 Znów coś dojechało :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted June 19, 2017 Author Administrator Report Share Posted June 19, 2017 Ostatnie uzupełnienie zapasów, wpadł Prickbort, Vampire, 2 x ADBL Mr. Gray Towel, Koch Chemie Heavy Cut, kilka padów i małe ssawki do zakamarków. Udało się też znaleźć w pobliskim Tesco płyn do spryskiwaczy Sonaxa :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Zacny zestaw I jak płyn sonaxa ? Mi się niedługo kończy i kminię co tu wlać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted June 30, 2017 Author Administrator Report Share Posted June 30, 2017 Jak tylko zrobię porządek w swoim składziku, to zrobię zdjęcia całości :). Zapach na duży plus, radzi sobie z domywaniem resztek owadów w trasie, nie pozostawia żadnych smug i zacieków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted February 22, 2018 Author Administrator Report Share Posted February 22, 2018 Dojechało troszkę nowości od @CarPro Polska i Work Stuff Małe porównanie pędzelków ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu797 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Hej widzę że masz adbl apc pro jak Ci się nim pracuje? Na jakich stezeniach działasz wewnątrz?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted February 25, 2018 Author Administrator Report Share Posted February 25, 2018 @Radziu797, do wnętrza jest zbyt duszący, ze zwykłym APC ADBL'a miałem ten sam problem. Do wnętrza używałem 1:30/1:40 w zależności od zabrudzeń. O wiele lepiej mi się pracowało Shiny Garage Lime APC lub TuningKingz APC (gotowym do użycia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 WuWo jesteś zadowlony z Kraussa P7 :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts