Jump to content

Mój mały składzić kosmetyków

WuWo

Recommended Posts

• 3 weeks later...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Administrator

Uzupełnienie braków i kilka nowości w arsenale :). Doszły duże baniaczki ADBL APC Pro i ExceDe Tire And Rubber Cleaner, fibry CarPro BOA i Monster Shine Mikrofibra Waflowa do szyb, mała rękawica CarPro, CarPro PolyShave Block i gratis CarPro Perl Yellow. Wszystko zakupione w MR Cleaner :).

IMG_20161228_150529.png

• 3 weeks later...

Jakiś czas temu też kupiłem pneumatyczną Bass Polska z talerzem 50mm za około 115zl. Ma skok 2,5mm, regulację obrotow i jak za takie pieniądze jest dobrze wykonana. Dokupilem do niej dodatkowo talerz 75mm, chciałem jeszcze taki 30mm ale nigdzie nie mogłem znaleźć.

Własnie po tym jak ją u niego podpatrzyłem to sam kupiłem. Nie wiem jak w innych maszynkach ale w moim egzemplarzu były potrzebne 3 dodatkowe miedziane uszczelki pod wkręcenie szybkozłącza bo przepuszczało powietrze. Poza tym wszystko ok

• 1 month later...
  • Administrator

Mała dostawa aplikatorów z Aliexpress :).

aplikatory_wnetrze.jpg

I kupiona w celu przetestowania szczoteczka Muc-Off, którą chcę wykorzystać przy czyszczeniu opon. Dotychczas używana szczoteczka Mothersa miała za miękkie włosie i musiałem czynność powtarzać przynajmniej dwukrotnie. Na pierwszy rzut oka, Muc-Off jest mniejsza i poręczniejsza, posiada sztywniejsze włosie. 

Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć dla porównania :).

muc_off_detailing_brush.jpgmuc_off_detailing_brush_1.jpgmuc_off_detailing_brush_2.jpgmuc_off_detailing_brush_3.jpg

• 2 months later...
  • Administrator

Ostatnie uzupełnienie zapasów, wpadł Prickbort, Vampire, 2 x ADBL Mr. Gray Towel, Koch Chemie Heavy Cut, kilka padów i małe ssawki do zakamarków. Udało się też znaleźć w pobliskim Tesco płyn do spryskiwaczy Sonaxa :).

IMG_20170427_153304.jpgIMG_20170531_165037.jpgIMG_20170619_151459.jpg

• Lubię to 1

• 2 weeks later...
  • Administrator

Jak tylko zrobię porządek w swoim składziku, to zrobię zdjęcia całości :). 

Zapach na duży plus, radzi sobie z domywaniem resztek owadów w trasie, nie pozostawia żadnych smug i zacieków.

• 7 months later...
  • 4 months later...