AndrU Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Obecna skórka wg mnie ma tą zaletę że wyróżnia graficznie forum. Odpalasz i od razu wiesz gdzie jesteś. No właśnie o to mi chodzi ale cóż nie wiem po co ktoś to zmieniał teraz część osób zobaczyła inna skóre i są dylematy. Zostaje głosowanie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie wiem czy to kwestia skórki ale przy poprzedniej po wyjściu z forum i ponownym jego otworzeniu nie musiałem sie logować. Przy tej (starej) zawsze było tak, że co wyszedłem to ponownie musiałem sie logować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 qrcze już nie nadążam z tymi skórami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Moja propozycja: zrobić 2 skórki i każdy u siebie w profilu wybierze jaka mu odpowiada, gdzieś już to widziałem... Tylko nie pamiętam gdzie... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie wiem czy to kwestia skórki ale przy poprzedniej po wyjściu z forum i ponownym jego otworzeniu nie musiałem sie logować. Przy tej (starej) zawsze było tak, że co wyszedłem to ponownie musiałem sie logować. Ja nie mam tego problemu na starej i nowej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Miło mi poinformować, że do grona moderatorów zgodził się dołączyć Mirek alias @fonnes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Miło mi poinformować, że do grona moderatorów zgodził się dołączyć Mirek alias @fonnes ;)No to pozamiatene Panie i Panowie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Miło mi poinformować, że do grona moderatorów zgodził się dołączyć Mirek alias @fonnes ;)No to pozamiatene Panie i Panowie :lol:Ło tam, a gdzie głosowanie ludu co :?: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Mirek gratuluję awansu. Jak polska tradycja nakazuje trzeba to oblać, więc wszyscy czekamy gdzie i kiedy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 JJ. vel Jędrzej to nasz kolejny moderator. Serdecznie witam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak polska tradycja nakazuje trzeba to oblać, więc wszyscy czekamy gdzie i kiedy JJ. vel Jędrzej to nasz kolejny moderatorPoczekajmy chwilę, i zrobimy wspólny jubel wszystkich "zielonych ludków" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie będę Wam rzucał żadnych kiełbas wyborczych obiecując darmowe woski i wejściówki do klubów GO-GO, poprostu postaram się spełniać swój obowiązek jako moderator. Dziękuje za docenienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 JJ Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ...i jeszcze fajnie by było gdyby po kliknięciu w link podany w wątku otwierało się nowe okno, a nie żeby nowa strona ładowała się w tym samym oknie (wiem, że można sobie z tym poradzić samemu klikając na link prawym przyciskiem itd..., ale może da radę zrobić cuś takiego)Też bym o to prosił Przyłączam się do prośby, mam nadzieję iż uda się coś z tym fantem zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To jest napewno do zrobienia. Też mi to przeszkadza. Wiem, że ktoś pracuje nad całością. pewnie trzeba będzie wyłączyć któregos dnia forum na jakiś czas, żeby zmiany wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Nasz kolega sloonik zajmie się omawianym od dawien dawna ogarnięciem technicznym naszego forum. :) O czym uprzejmie informuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Użyteczne narzędzie do zmiany rozmiaru zdjęć "online" http://www.resizemypicture.com Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Chciałbym poinformować, że z przyczyn technicznych może dojść do chwilowego wyłączenia forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 UWAGA, WAŻNE! Użytkowniku, proszę, zapoznaj się z treścią ogłoszenia: Drodzy Użytkownicy, W imieniu Administracji Detailingclub.pl, uprzejmie informuję iż w momencie pojawienia się poradnika foto dotyczącego zamieszczania linków do stron www dostępnego pod tym adresem: Poradnik foto - umieszczanie adresów stron www Każdy z użytkowników zobowiązany jest do zapoznania się z jego treścią oraz zapamiętania sposobów umieszczania linków. Osoby, które od 7. lipca 2011r. nie będą prawidłowo wstawiać adresów stron, dostawać będą ostrzeżenia! Nie chcemy tego robić, w związku z czym proszę każdego o przestrzeganie zasad. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluszek11 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam Jestem wlascicielem malej (jednoosoborej) firmy zajmujacej sie kosmetyka samochodowa (mobile car detailing) na terenie Australii (Perth). Poszukuje doswiadczonego pracownika z podstawowa znajomoscia jezyka angielskiego. Jesli jest ktos zainteresowany tematem prosze o kontakt mailowy w celu uzyskania wiecej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ale poszukujesz pracownika w Australii czy w Polsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A to w sumie i ja się ogłoszę Wykonam projekt: Logo, wizytówki, ulotki reklamowe, nadruki na różnego rodzaju gadżety. Grafiki zarówno te proste jak i skomplikowane. Chętnych zapraszam na pw zdzierać nie będę :) Dla podglądu wrzucam projekt wywieszki pod maskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 04.08.2016 W dniu dzisiejszym dokonaliśmy aktualizacji skryptu forum, do najnowszej wersji IP. Board :) Temat do zgłaszania uwag: http://detailingclub.pl/?app=forums&module=forums&controller=topic&id=3303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 07.08.2016 Od dzisiaj forum Detailing Club dostępne jest poprzez aplikację Tapatalk, proszę o sprawdzenie wszystkich czy wszystko działa poprawnie i ewentualne zgłoszenie błędów. Temat do zgłaszania uwag: http://detailingclub.pl/?app=forums&module=forums&controller=topic&id=3303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi