Jump to content

Custom Factory WINDOW CLEANER

Simoooon97

Recommended Posts

Siemanko  :-] Ostatnio w moje ręce wpadł testerek Custom Factory WINDOW CLEANER więc chciałbym Wam coś o tym produkcie odpowiedzieć  :kox: 

Na początek to co podaje producent ;)

Cytat

WINDOW CLEANER to nowoczesny i bardzo skuteczny środek do mycia szyb, lusterek oraz reflektorów w samochodzie. Dzięki swojej unikalnej recepturze doskonale czyści szyby, lustra jak również części plastikowe i chromowane nie pozostawiając smug i zacieków. Usuwa również pozostałości po nikotynie.

POJEMNOŚĆ: 1L

CENA: 35zł

Window cleaner jest produktem gotowym do użycia. Przy pomocy dołączonego triggera nanieś preparat na szybę i rozprowadź równomiernie po całej powierzchni szyby przy użyciu mikrofibry. Przy pomocy drugiej ściereczki wytrzyj szybę do sucha i wypoleruj.

No to teraz moja kolej  :-] Testerek jest fajnie wykonany, atomizer jak i butelka są z dobrego jakościowo plastiku  :good: 

Na testy wybrałem tylną szybę z mojego golfa ;)

20170308_115444.jpgimage hosting no register

Przygotowałem sobie dwie fibry. Jedna zwykła i druga waflowa do szyb jednak jak się okazało wcale jej nie potrzebowałem  :good: 

Dzielimy szybę i lecimy  :kox: 

20170308_115531.jpgfree screen capture software

20170308_115535.jpgfree screen capture software

20170308_115608.jpgfree screen capture software

20170308_115612.jpgfree screen capture software

No i czysta fibra idzie w ruch  8-) 

20170308_115620.jpgfree screen capture software

Tutaj już trochę zebrała  :-] 

20170308_115657.jpgfree screen capture software

Odklejamy taśmę i mamy taki widok  :oops: 

20170308_115717.jpgfree screen capture software

20170308_115744.jpgfree screen capture software

No to myjemy całą szybę  :-] 

20170308_115815.jpgfree screen capture software

No i czysta  :good: 

20170308_120017.jpgfree screen capture software

Produkt świetnie radzi sobie z rozpuszczaniem brudu na zewnętrznych szybach jak i wewnątrz, szybko odparowuje i co najważniejsze nie zostawia smug  :!: Nawet przy użyciu zwykłej fibry  :good: Jak dla mnie to chyba najlepszy płyn do szyb jaki miałem, ale niestety zapach nie jest przyjemny  :thumbdown: