Radek830 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Panowie takie pytanko. Czy ktos uzywa kosmetykow firmy car plan? Chodzi mi dokladnie o Car Plan Demon Shine. I tu moje pytanie- czy to cos mozna uzyc jako cleaner pod wosk? A drugie pytanko to czy megsa #7 to uzywa sie na wosk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 23 Marca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Z tego co przeczytałem to jest szampon z woskiem, więc nie jest to cleaner. Jeśli chcesz niedrogi cleaner polecam Good Stuff Rhino Horn Cleaner, Meguiar's to typowa politura/glaze oszust do maskowania rys/zmatowień i używa się go przed woskiem, jednak zmniejsza trwałość wosku. Jeśli chcesz trwałego efektu to zastosuj cleaner + jakiś trwały wosk np. Soft99 Fusso, Collinite 476 lub Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek830 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dzieki wielkie. Jesli chodzi o Car Plan to poprostu mam to w domu dlatego chcialem to jakos wykorzystac. A co do megsa to gdzies czytalem ze mozna go uzyc wlasnie po wosku. Wosk mam Dodo Juice a cleaner jakis musze kupic w takim razie. Dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi