Radek830 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Panowie takie pytanko. Czy ktos uzywa kosmetykow firmy car plan? Chodzi mi dokladnie o Car Plan Demon Shine. I tu moje pytanie- czy to cos mozna uzyc jako cleaner pod wosk? A drugie pytanko to czy megsa #7 to uzywa sie na wosk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 23, 2017 Administrator Report Share Posted March 23, 2017 Z tego co przeczytałem to jest szampon z woskiem, więc nie jest to cleaner. Jeśli chcesz niedrogi cleaner polecam Good Stuff Rhino Horn Cleaner, Meguiar's to typowa politura/glaze oszust do maskowania rys/zmatowień i używa się go przed woskiem, jednak zmniejsza trwałość wosku. Jeśli chcesz trwałego efektu to zastosuj cleaner + jakiś trwały wosk np. Soft99 Fusso, Collinite 476 lub Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek830 Posted March 24, 2017 Author Report Share Posted March 24, 2017 Dzieki wielkie. Jesli chodzi o Car Plan to poprostu mam to w domu dlatego chcialem to jakos wykorzystac. A co do megsa to gdzies czytalem ze mozna go uzyc wlasnie po wosku. Wosk mam Dodo Juice a cleaner jakis musze kupic w takim razie. Dzieki za podpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts