aro_77 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Alfa Romeo 147 w kolorze czarny metalik - przebieg okolo 85tys, 6-letnie nigdy nie poddawane korekcie lakieru, myte glownie recznie (gabka+1wiaderko, zwykle szampon Shell). Przyjechalo w poniedzialek kolo poludnia - odbior wtorek 17:00. Na calosc mialem tylko 16 godzin. Sprzet: - polerka rotacyjna: silverline - silverstorm - polerka DA: kestrel - das-6 - pasty: Deox 2, SSR3, 2 i 1 - Pady: Meg's oraz ABW - wosk: PB Polish With Sealant Wyglinkowane bylo tydzien wczesniej - wtedy odbylo sie solidne mycie oraz ogledziny stanu lakieru. Przed: Po: Niestety nie mam zdjec calosci bo nie mial kto i kiedy robic - czasu zbyt malo, a rece mi odpadaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ale efekt widać i to bardzo dobry. Nawet 156 czerwona się odbiła chyba. Poza tym ekstra ziarno widać. To lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Arkadiuszu, nic tylko patrzeć i podziwiać. Opowiedz coś o Deox2 cs SSR 2 i SSR3 jeżeli bys mógł. Marctwain, ta 156 to ona nawet na żywo tak fajnie sie odbija. Wiem co mówie, bo widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Tak mi się wydawało, że to alfiarz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Powiem, ze deoxem 2 pracowalo mi sie bardzo przyjemnie - nie wiem jak moc porownac wydaje mi sie, ze moze jak SSR3, a na pewno mocniejszy niz SSR2 ale konsystencja troszke jak zielony korek 3M, ktorego troszke mialem - troszeczke pyli ale bardzo ladnie sie wypracowuje. Gdybym dzis mial kupic paste i cena Deox byla by podobna do SSR3 to wolalbym deox2 bo z SSR3 niestety nie pracuje sie tak przyjemnie. alfiarz - czyli milosnik alfa :lol: w dobie malej ilosci seriali lubilem, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Powiem, ze deoxem 2 pracowalo mi sie bardzo przyjemnie - nie wiem jak moc porownac wydaje mi sie, ze moze jak SSR3, a na pewno mocniejszy niz SSR2 ale konsystencja troszke jak zielony korek 3M, ktorego troszke mialem - troszeczke pyli ale bardzo ladnie sie wypracowuje. Gdybym dzis mial kupic paste i cena Deox byla by podobna do SSR3 to wolalbym deox2 bo z SSR3 niestety nie pracuje sie tak przyjemnie. alfiarz - czyli milosnik alfa :lol: w dobie malej ilosci seriali lubilem, fakt. Fajny efekt bardzo lubie Alfy ziarno cacy :) A deox masz na naszym sklepie cena chyba 80zl za 1L - 5% rabatu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dzieki za pozytywne komentarze i przepraszam za chaotyczne zdjecia, po prostu nie mialem kiedy robic. PS Jesli chodzi o SSR'y to najbardziej lubie SSR1 jest taki tlusty mozna z nim dlugo pracowac i na rotacji i na DA przyjemnie dziala. Natomiast SSR3 czasem mi sie kulkuje i pyli - w zasadzie zostawia takie drobinki po sobie (takie kuleczkia nawet), SSR2 lepiej ale kilka razy rozmazal sie po lakierze jak guma i musialem przejechac w tym miejscu padem na wysokich obrotach by to zebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Też uważam, że SSR1 jest niesamowity. Takie samo zresztą zdanie mam o Deox2 (dzieki guru tego forum za poradę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ładnie gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi