firemantom Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Cześć, jestem Tomek i mam 35 lat. Przygodę z detailingiem dopiero zaczynam. Nie mam żadnego doświadczenia poza myciem auta pod domem i woskowaniem bez żadnego przygotowania. Nie wiążę z tym przyszłości i bardziej chodzi mi o zadbanie o swoje auto. Od miesiąca jestem posiadaczem VW Golfa 7 Variant i tak ładnie wygląda, że chciałbym utrzymać ten efekt. Nie mam jeszcze o niczym pojęcia ale mam nadzieję, iż z Waszą pomocą uda mi się wkroczyć choć trochę w "ten świat".:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted March 20, 2018 Administrator Report Share Posted March 20, 2018 @firemantom, witamy i zapraszam do udzielania się :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firemantom Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Dzięki:) Na pewno będę się starał aczkolwiek jestem laikiem w temacie:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts