golfik3 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witajcie, Chciałbym się Was poradzić w kilku sprawach,nigdy jeszcze nie woskowałem auta nie mam pojęcia jakiego wosku użyć ani jakich produktów do właściwego przygotowania pod wosk,co polecacie do dekontaminacji,deironizacji,jaka glinka?moje auto to opel astra j kolor szary perłowy, zamieszczę zdjęcie, z góry dziękuję za wszelką pomoc i rady,pozdrawiam Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Przygotowałem temat z zestawem dla początkujących. Możesz się również sugerować tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golfik3 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranowski.tevopoland Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Z PRZYJEMNOŚCIA ZAPROPONUJEMY COŚ W ZAMIAN WOSKU PRZY CZYM ZNIKAJĄ TEMATY UPORCZYWEGO DOCIERANIA. NASZ GRAPHENE SPRAY Roczna powłoka grafenowa w pojemności 150ml – prosta aplikacja, bardzo wydajna powłoka wystarczy na zabezpieczenie 6 aut z jednej buteleczki, pełna ochrona lakieru, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi