golfik3 Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Witajcie, Chciałbym się Was poradzić w kilku sprawach,nigdy jeszcze nie woskowałem auta nie mam pojęcia jakiego wosku użyć ani jakich produktów do właściwego przygotowania pod wosk,co polecacie do dekontaminacji,deironizacji,jaka glinka?moje auto to opel astra j kolor szary perłowy, zamieszczę zdjęcie, z góry dziękuję za wszelką pomoc i rady,pozdrawiam Rafał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted April 6, 2018 Administrator Report Share Posted April 6, 2018 Przygotowałem temat z zestawem dla początkujących. Możesz się również sugerować tym tematem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfik3 Posted April 6, 2018 Author Report Share Posted April 6, 2018 Dzięki serdeczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baranowski.tevopoland Posted February 15 Report Share Posted February 15 Z PRZYJEMNOŚCIA ZAPROPONUJEMY COŚ W ZAMIAN WOSKU PRZY CZYM ZNIKAJĄ TEMATY UPORCZYWEGO DOCIERANIA. NASZ GRAPHENE SPRAY Roczna powłoka grafenowa w pojemności 150ml – prosta aplikacja, bardzo wydajna powłoka wystarczy na zabezpieczenie 6 aut z jednej buteleczki, pełna ochrona lakieru, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts