kepa416 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cześć, nazywam się Łukasz i mam 19 lat w posiadaniu Biała Megane II z 2005r która ma prawie 200 000 km i jest w opłakanym stanie powoli doprowadzam ją do stanu technicznego na 5 i czas zacząć doprowadzać ją do stanu wizualnego na 5 :) Zboczony na punkcie czystości jestem od dawna ale pracuje z tanimi środkami : -Mleczko do kokpitu Autoland -Plak czyste plastiki -Tanie woski z allegro -I super odkurzacz :) -Lidlowe środki do felg i na owady -Clin do szyb ( ukradziony z domu ) Z profesjonalnych rzeczy posiadam 2 wiaderka pędzelek do czyszczenia zakamarków z kurzu wspaniałe mikrofibry rękawice z tymi miłymi frędzelkami i szare mydło :) Widzę tu masę pozytywnie zakręconych osób i pragnę wam dorównać w miarę dostępu do gotówki i czasu :) Moje plany co do auta to pranie wnętrza w profesjonalnym zakładzie Karcher :) Resztę jestem chyba w stanie sam zrobić no może poza korektą mechaniczną lakieru Pozdrawiam PS. Jestem tu z Polecenia użytkownika 19Urban04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witaj mlody czlowieku, masz racje tu sa sami zakreceni i zwoskowani zapolerowani ludzie, zycze ci milego pobytu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Siemka Łukasz :D z tego co piszesz jesteś jednym z nas :twisted: witamy w rodzinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Siemka! No to powodzenia i ... cierpliwości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witaj!!! Jeżeli faktycznie lubisz to co my, zacznij zbierać kaskę na ciut lepsze środki ;) szczególnie Plak to :roll: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Cześć, Łukasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrzaŁukasz, kiedyś też tak myślałem, ale kiedy poznałem detailing szybko zmieniłem zdanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Cześć Łukasz :) Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrzakiedyś jeden właściciel CRVki opowiadał jak użył plaka do czyszenia wnętrza i mu farbę z plastików zeżarło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Muszę przyznać, że też kiedyś kupiłem Plaka, użyłem 2 razy, poznałem inne środki i wyrzuciłem Plaka na śmietnik. No a tak poza tym to witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam kolege z Megane.com.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nie będę się kłócił :) Ale mi pomógł pozbyć się białych przebarwień i tłustego nalotu po kokpicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 kepa416, teraz Ci wystarczy APC + jakiś dressing do plastików wewnętrznych np. Nielsen Finese... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi