kepa416 Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Cześć, nazywam się Łukasz i mam 19 lat w posiadaniu Biała Megane II z 2005r która ma prawie 200 000 km i jest w opłakanym stanie powoli doprowadzam ją do stanu technicznego na 5 i czas zacząć doprowadzać ją do stanu wizualnego na 5 :) Zboczony na punkcie czystości jestem od dawna ale pracuje z tanimi środkami : -Mleczko do kokpitu Autoland -Plak czyste plastiki -Tanie woski z allegro -I super odkurzacz :) -Lidlowe środki do felg i na owady -Clin do szyb ( ukradziony z domu ) Z profesjonalnych rzeczy posiadam 2 wiaderka pędzelek do czyszczenia zakamarków z kurzu wspaniałe mikrofibry rękawice z tymi miłymi frędzelkami i szare mydło :) Widzę tu masę pozytywnie zakręconych osób i pragnę wam dorównać w miarę dostępu do gotówki i czasu :) Moje plany co do auta to pranie wnętrza w profesjonalnym zakładzie Karcher :) Resztę jestem chyba w stanie sam zrobić no może poza korektą mechaniczną lakieru Pozdrawiam PS. Jestem tu z Polecenia użytkownika 19Urban04 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Witaj mlody czlowieku, masz racje tu sa sami zakreceni i zwoskowani zapolerowani ludzie, zycze ci milego pobytu na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Siemka Łukasz :D z tego co piszesz jesteś jednym z nas :twisted: witamy w rodzinie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Siemka! No to powodzenia i ... cierpliwości ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Witaj!!! Jeżeli faktycznie lubisz to co my, zacznij zbierać kaskę na ciut lepsze środki ;) szczególnie Plak to :roll: :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Cześć, Łukasz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepa416 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrzaŁukasz, kiedyś też tak myślałem, ale kiedy poznałem detailing szybko zmieniłem zdanie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Cześć Łukasz :) Plak to bardzo dobry środek :) do czyszczenie wnętrzakiedyś jeden właściciel CRVki opowiadał jak użył plaka do czyszenia wnętrza i mu farbę z plastików zeżarło ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Muszę przyznać, że też kiedyś kupiłem Plaka, użyłem 2 razy, poznałem inne środki i wyrzuciłem Plaka na śmietnik. No a tak poza tym to witaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Witam kolege z Megane.com.pl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepa416 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Nie będę się kłócił :) Ale mi pomógł pozbyć się białych przebarwień i tłustego nalotu po kokpicie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 kepa416, teraz Ci wystarczy APC + jakiś dressing do plastików wewnętrznych np. Nielsen Finese... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts