_Monika_ Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Seba mi nagadał przez fona :lol: ale żeby to ubrać w słowo pisane, to wolę się nie wychylać ;) w każdym razie jedno do drugiego bez cleanera czepia się nijak chiba mam nowy plan - przejechać S40 na czarnym padzie i na to tylko GP ;) edit: no właśnie tak to było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A to po dzisiejszym myciu. 2 tygodnie po aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No i co? Źle? Według mnie dalej przyzwoicie ;) Z maski odprowadza, widać. Gdybyś zlała wolnym strumieniem, bez pryskania to wyglądałaby jak na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dziś mi się nawet podoba ;) Może i lepiej niż tydzień temu. Ale dzisiaj myłam 50/50 NanoMagic/SNB, a w zeszłym tygodniu Nielsenem. W każdym razie jutro będzie zmiana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mogło się poprawić po tym szamponie ;) Bo się poprawia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 12 listopada minęło 34 dni od nałożenia GP. Przez ten czas auto było myte dwa razy. Sheeting po ostatnim, piątkowym myciu był bardzo słaby. Nie nagrałam filmiku, bo zaczęło padać i wjechałam od razu do garażu, ale gdybym mogła porównać, to było zdecydowanie gorzej niż u Mirka na 3tygodniowym Collinite #845 (na Jeepie). Ale odpłynęło do końca, z trudem, ale do końca. Od piątku auto stało cały czas w garażu, dziś nałożyłam GP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Niektóre środki tak mają, że dość długo utrzymują sheeting powolny ale kompletny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 A taka fotka na szybko i z tel przed dzisiejszym płukaniem Czyżby coś tam jeszcze było? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Będzie co robić maszynką :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nic mi nawet nie mów :| Ale przyznam, że się doczekać nie mogę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi