Polit Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Witam, chciałbym zaprezentować jeden ze swoich ostatnich projektów. Robię to dobrowolnie, seba75 wcale nie groził mi śmiercią ;) Pacjent nie miał nawet jednej głębokiej rysy, za to małych - całe miliony. Lakier był niesamowicie matowy. Deox 2 (i miejscami Deox 1) z niebieską gąbką Scholla rozwiązały problem: Mat vs połysk: Całość po wykończeniu woskiem DoDo Juice BlueVelvet Pozdrawiam, Sebastian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Nie no robota zrobiona ;) Efekt widać z daleka i z bardzo bliska. A blachy trochę jest na aucie. Konkretna fura. Zawsze mi się podobał. Zwłaszcza klekot v10 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Auto chyba miało garaż w jednej z myjni automatycznych. Świetna robota, bardzo mi się podoba taki lakier. BTW, na opony kładziecie dressing przed polerką ?Kurde tego ich nie uczylem zeby dressingiem przed korekta, mysle ze opony mokre bo kolejne zdjecia ukazuja matowe opony, na marginesie robota wzgledna znam twoje mozliwosci i tyle :) np EvoX,Vw Golf GTI,BMW 7,Range Rover itd napisz co poszlo na koniec i jakos nam sie zdjecia rozjechaly :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Samochód ma kilka ciekawostek. Jedna z nich to bateria słoneczna w szyberdachu, która zasila klimatyzację pracującą przy zgaszonym silniku! W ten sposób, w aucie zawsze jest optymalna temperatura. Kosmos :shock: Na pierwszych zdjęciach opony są ciemne, bo auto jest świeżo po myciu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Zawsze mi się Phaeton podobał. Nawet zanim powstał, to mi się podobał. Pomnik na kołach. Polit, a można do Ciebie podjechać, klęknąć przed nim i złożyć mu modlitwę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Zawsze mi się Phaeton podobał. Nawet zanim powstał, to mi się podobał. Pomnik na kołach. Mnie również pod wieloma względami zaskoczył ten pojazd. Jest klasa. Polit, a można do Ciebie podjechać, klęknąć przed nim i złożyć mu modlitwę? Powyższy diesel był u mnie tylko raz, na zabiegu. Natomiast jeden ze stałych klientów przyjeżdża Phaetonem W12. Gotowy prezentował się tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Polit, proszę mi wybudować klęcznik u Ciebie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 a ja miałem przyjemność wozić się takim, poezja, to płynie po drodze, a jak sie wciśnie gaz to hmm...miodzio;) dobra robota wszystki fejtków jak i paska:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Fakt jest piękny, szczególnie po korekcie :) ale znajomy mechanik (z VW) powiedział, że niestety ten model jest dużo bardziej awaryjny niż A6 czy A8 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalec Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 zależy jaki silnik, ale generalnie bezawaryjne to one nie są. z drugiej strony w a6 i a8 też się diesle potrafią wysrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts