Marko Posted August 5, 2019 Report Share Posted August 5, 2019 Witam, Nałożyłem na samochód preparat do usuwania asfaltu prick Bort, następnie splukalem potem preparat do usuwania nalotu rdzy, mycie auta wycieranie do su sucha, Black hole z poorboya i na koniec soft 99. Lakier jest gładki ma połysk a pod światło wyglada jakby miał stroktore ze skory. Co mogło się stać. Prick Bort używałem pierwszy raz i preparat do usuwania metalu tez. Samochód był wcześniej prze ze mnie woskowany. Jest bezwypadkowy. Pracowałem w słońcu.moze to być stara powłoka ceramiczna albo niestety uszkodzony lakier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted August 5, 2019 Administrator Report Share Posted August 5, 2019 @Marko, ciężko coś wywnioskować z tego zdjęcia, ale wygląda jak skóra pomarańczy. Jeśli auto nie było nigdy lakierowane to jest to raczej wada fabryczna.https://www.e-autonaprawa.pl/artykuly/2047/bledy-i-wady-lakiernicze.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 5, 2019 Author Report Share Posted August 5, 2019 @WuWo wczesniej bylo ok dopiero teraz jak uzylem tych wszystkich specyfikow i pracowalem w sloncu. Masz jakiś pomysł co z tym zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted August 5, 2019 Administrator Report Share Posted August 5, 2019 @Marko, polecam podjechać do najbliższego studia detailingowego, aby ocenili na żywo. Ciężko wywnioskować ze zdjęć, ale trudno mi uwierzyć, że deironizer lub Prickbort pozostawiły takie spustoszenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts