GRUBEER Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Więc tak w firmie organizujemy sobie małe strzelanko (paintball ) planowany termin to 03.10.2010 (raczej ten termin zostanie ) jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw. Opcja jeszcze jest taka że jak będzie pogoda w miarę (nie padająca :) to byśmy powalczyli w plenerku, a jak będzie słabo to zostaje nam już sprawdzona hala :twisted: http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 ) dodzwoniłem się jednak do mojego kumpla z forum i będziemy mieli strzelanie w miejscu z linka bo jest możliwość w plenerku a jak będzie padało to jest opcja w tym samym miejscu na strzelanie w budynku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 w jakiejj części wawy są te pola do paintballu. ostatnio widziałem jakąś halę między stacją Anin i Międzylesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dokładny adres to Józefów ten w stronę otwocka (wał miedzeszyński) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Rzut beretem odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 no to wpisuj się na listę :P "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Łamię się. prześpie się z tematem i dam znać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 jeszcze jest czas :D spokojnie :P mamy rezerwacje pola od 9:00 AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Czary mary, czary mary, wrzucaj tutaj cennik stary.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wariat zwariowany :lol: :lol: :lol: Więc ceny kształtują się następująco: - sprzęt ( maska , marker , mundur, gaz co2) oraz pakiet 550 kulek - 80 zł jeśli będzie minimum 20 os wtedy w tej cenie 600 kul , każde 100 kulek dodatkowych do ww pakietu w cenie 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To robimy listę :) 1.GRUBEER + jeszcze 8/9 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 2. Lehto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 1.GRUBEER + jeszcze 8/9 osób 2. Lehto 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie bac sie,ostatnio jak na hali sie bawilismy w strzelanki to mlodzian okolo 12sto letni wywalil mi z 5 kulek pod kolano.... :evil: a zakwasy dwa dni pozniej bezcenne :lol: 1.GRUBEER + jeszcze 8/9 osób 2. Lehto 3.AndrzejZ - choc juz jestem na liscie OCPowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Byłem w tym miejscu kiedyś na strzelanku. Dobre wspomnienia, miejsce też git. Chętnie bym dołączył ale mam swój kawalerski w ten weekend więc obejdzie się bez strzelania, chociaż kto wie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Byłem w tym miejscu kiedyś na strzelanku. Dobre wspomnienia, miejsce też git. Chętnie bym dołączył ale mam swój kawalerski w ten weekend więc obejdzie się bez strzelania, chociaż kto wie ;) NIE RÓB TEGO :twisted: :twisted: :twisted: ucz się na błędach innych :D chociaż powiem tak jak powiedział mi mój Tato : " A żeń się dlaczego masz mieć lepiej niż ja mam..... " i dawaj na strzelanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 NO DOPISYWAĆ SIĘ !!! Więc tak na tą chwile jest nas 18 person " wszystkich " dawać następni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ile czasowo może zająć ta zabawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Więc dokładny adres to : ul. nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem , jest to przedłużenie ul. Wał Miedzeszyński . Spotykamy się tam na 9 ale myślę że, wszyscy zjadą sie tak do 9:30 czas zakończenia to :twisted: wyczerpanie kulek :D czyli myślę że jakieś 2 /3 godzinki dobrej zabawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No to co i po zabawie Dzięki wielkie dla obecnych :mrgreen: i do następnego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja również bardzo dziękuję za miło spędzony czas. nie ma to jak kulka między oczy :twisted: i podaj proszę adres bo na stronie organizatora nie ma dokładnego adresu w Józefowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Chętnie następnym razem, jak dzieci nie będę miał na głowie ;) I jeśli będzie następny raz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Więc tak było miło i w związku z tym kilku kolegów ode mnie z firmy trochę nam pozazdrościło że mieliśmy Zaje......stą zabawę :bigok i chcą aby zrobić kolejne strzelanie póki jest jeszcze w miarę fajna pogoda :twisted: nasz plan jest takie i wstępnie chciał bym abyście się dopisywali ale żeby nie było zamieszania i wpisywania "może będę" bardzo proszę o wpisanie się osób które są w stanie określić swoją obecność na 90 % :twisted: Planowany termin zabawy to 17-10.2010r najlepiej na 9:00 tak jak ostatnio :mrgreen: ale godzinę musi nam Kuba potwierdzić czy jest wolna. Tak że proszę o zrobienie listy i wpisywanie się 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Więc zaczynamy !!! Jak jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam na strzelanie 17.04.2011 Pole zarezerwowane od 14:00 do oporu :twisted: :twisted: :twisted: , dokładny adres to : ul. nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem CENY DLA NAS TAK JAK W TAMTYM ROKU czyli 80zł i w tej cenie mamy 600 kulek+ubranie+marker+maska (jak będzie dużo chętnych będą dodatkowe gratisy jakieś…). http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 Już mamy ok 18 osób, więc będzie fajnie jak zawsze :) Kontakt PW lub po prostu zrobimy listę tutaj : 1. GRUBEER +ok 17 osób 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Tak jak w temacie 26.05.2012 od 9 do 14 mamy rezerwacje pola( więc chetnych zapraszam troszkę wcześniej), chętnych zapraszam a tu dokładne info co, gdzie, za ile :twisted: : Sprzęt czyli marker, CO2, mundur,maska i pakiet 600 kulek w cenie 80zł, dodatkowe kulki w cenie 10zł/100szt. Adres to al. Nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem http://www.paintball.silt.pl/hotel Zapraszam. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ooooo nawet Kubuś znalazł czas aby na forum się pojawić. Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi