Jump to content

Może Strzelanko ???

GRUBEER

Recommended Posts

Więc tak w firmie organizujemy sobie małe strzelanko (paintball ) planowany termin to 03.10.2010 (raczej ten termin zostanie ) jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw. Opcja jeszcze jest taka że jak będzie pogoda w miarę (nie padająca :) to byśmy powalczyli w plenerku, a jak będzie słabo to zostaje nam już sprawdzona hala :twisted: http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 ) dodzwoniłem się jednak do mojego kumpla z forum i będziemy mieli strzelanie w miejscu z linka bo jest możliwość w plenerku a jak będzie padało to jest opcja w tym samym miejscu na strzelanie w budynku :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wariat zwariowany :lol: :lol: :lol:

Więc ceny kształtują się następująco:

- sprzęt ( maska , marker , mundur, gaz co2) oraz pakiet 550 kulek - 80 zł

jeśli będzie minimum 20 os wtedy w tej cenie 600 kul , każde 100 kulek dodatkowych do ww pakietu w cenie 10 zł

Byłem w tym miejscu kiedyś na strzelanku. Dobre wspomnienia, miejsce też git.

Chętnie bym dołączył ale mam swój kawalerski w ten weekend więc obejdzie się bez strzelania, chociaż kto wie ;)

NIE RÓB TEGO :twisted: :twisted: :twisted: ucz się na błędach innych :D chociaż powiem tak jak powiedział mi mój Tato : " A żeń się dlaczego masz mieć lepiej niż ja mam..... " i dawaj na strzelanko :D

Więc dokładny adres to : ul. nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem , jest to przedłużenie ul. Wał Miedzeszyński .

Spotykamy się tam na 9 ale myślę że, wszyscy zjadą sie tak do 9:30 czas zakończenia to :twisted: wyczerpanie kulek :D czyli myślę że jakieś 2 /3 godzinki dobrej zabawy :D

Więc tak było miło i w związku z tym kilku kolegów ode mnie z firmy trochę nam pozazdrościło że mieliśmy Zaje......stą zabawę :bigok i chcą aby zrobić kolejne strzelanie póki jest jeszcze w miarę fajna pogoda :twisted: nasz plan jest takie i wstępnie chciał bym abyście się dopisywali ale żeby nie było zamieszania i wpisywania "może będę" bardzo proszę o wpisanie się osób które są w stanie określić swoją obecność na 90 % :twisted:

Planowany termin zabawy to 17-10.2010r najlepiej na 9:00 tak jak ostatnio :mrgreen: ale godzinę musi nam Kuba potwierdzić czy jest wolna.

Tak że proszę o zrobienie listy i wpisywanie się 8-)

• 5 months later...

Więc zaczynamy !!!

Jak jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam na strzelanie 17.04.2011 Pole zarezerwowane od 14:00 do oporu :twisted: :twisted: :twisted: , dokładny adres to : ul. nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem

CENY DLA NAS TAK JAK W TAMTYM ROKU czyli 80zł i w tej cenie mamy 600 kulek+ubranie+marker+maska (jak będzie dużo chętnych będą dodatkowe gratisy jakieś…).

http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1

Już mamy ok 18 osób, więc będzie fajnie jak zawsze :)

Kontakt PW lub po prostu zrobimy listę tutaj :

1. GRUBEER +ok 17 osób

2.

3.

• 1 year later...

Tak jak w temacie 26.05.2012 od 9 do 14 mamy rezerwacje pola( więc chetnych zapraszam troszkę wcześniej), chętnych zapraszam a tu dokładne info co, gdzie, za ile :twisted: :

Sprzęt czyli marker, CO2, mundur,maska i pakiet 600 kulek w cenie 80zł, dodatkowe kulki w cenie 10zł/100szt.

Adres to al. Nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem http://www.paintball.silt.pl/hotel

Zapraszam. :mrgreen: