Tony Soprano Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Witajcie. Jako, że braciszek posiada motocykl i ma problem z myciem go z much i innych robactw napotkanych przy dużych prędkościach, to zakupiłem mu taki o to detailer FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 118ml. Motocykiel jest po Colli 915 i DJ Supernaturalu. Co zrobił braciszek jak dostał środek? Wypsikał nim sobie kask... I stwierdził, że wszystko z niego zeszło (chodzi o owady), jak również kask dostał niesamowitego blasku. Wycziścił nim sobie również szybkę w kasku, jednakże przejżystości nie sprawdzał jeszcze. Ale... Dzisiaj zadał mi pytanie, czy ten o to produkt nadaje się do okularów, bo po użyciu są niesamowicie czyste... Więc o to moje pytanie, używał ktoś detailera do okularów, bo brat użył i jest mega zadowolony. Zdjęcia kasku wrzucę jak będę miał dostęp do niego, natomiast jak będę jechał na jazde bikiem z bratem, to też od razu przetestujemy środek online na biku w celu zdjęcia much i innych owadów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator marctwain Posted August 20, 2010 Administrator Report Share Posted August 20, 2010 Co do tego produktu: należy mu się ocena celująca. Nadaje rzeczywiście błysk i extra gładkość. Jak skończy mi się sampel i detailer smartwaxa - ten zdecydowanie będzie następny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts