SNB SWEDEN Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A ja wiem czemu w firmie X sie popierdoliło. Listonosz, wiedzac, iż Seba to jedyny Polak na ulicy, wszelką prenumeratę Przyjaciółki, Ogrodnika, Majsterkowicza i Goscia Niedzielnego zanosi tylko i wyłącznie do niego, stąd z braku nowych wiadomości i instrukcji w firmie X się popierdoliło. A co do rąk Seby, to ostatnio, jak robiłem Tatrę i gadałem z Seba przez telefon, to na chwilke jak Seba mówił o gładkości lakieru po jego "opiekuńczo-pieszczotliwym" dotyku położyłem telefon głosniczkiem do lakieru i lakier sam sie zregenerował. A propo Audi, Bardzo zacnie Panie Dzieki Soprano ale ze sluchawka to juz przesadziles :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ale tylko korekta była czy dał radę coś więcej głosem zrobić ;) Sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale tylko korekta była czy dał radę coś więcej głosem zrobić No właśnie tylko korekta. Ale myślę, że gdyby tak dłużej przekazywał swoją energie słownie, to by pewnie i głosem nawoskował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale tylko korekta była czy dał radę coś więcej głosem zrobić No właśnie tylko korekta. Ale myślę, że gdyby tak dłużej przekazywał swoją energie słownie, to by pewnie i głosem nawoskował. Ale naturalnym woskiem :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi