SNB SWEDEN Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Wczoraj dostalem paczke z Auto-Balm wiec trzeba bylo przetestowac :) Opakowanie ladne wyglad wosku no taki se a zapach ciezko to nazwac zapachem dla mnie to wali jak drozdze czy cus. Testowalem na kilku elementach na dwoch roznych autach w roznych kolorach obie korekty lakieru przeprowadzone ta sama pasta i tym samym padem do oczyszczenia poszedl LP z DoDo Pierwsze auto mialo troche jasniejszy kolor Na plastiki tez zostal nalozony Drugie auto w ciemniejszym kolorze Nakladalem recznie i maszynowo ale ta druga opcje odradzam, moje wrazenia, naklada sie bardzo fajnie ale zapach mnie irytowal, sciagniecie go jednak sprawia problemy, Auto-Balm lezal na lakierze roznie od 5min do godziny i wydaje sie,ze ta dluzsza opcja bardzej mu pasuje, ale chyba najlepsze bylo okolo 15 min i sciagniecie go miekkim padem na maszynie, to mi sie bardzo podobalo.Zachowuje sie bardzo fajnie na plastikach jak klamki i lampy.Zywotnosc nie wiem, jesli ktos lubi sobie troszke pomachac mf to polecam, ogolnie w skali 1-10 chyba 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a masz porownanie z produktami o takich samych własicowsciach maskujacych ?? np srp ?? bo kiedys szukałem i w sumie to tylko srp polecaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a masz porownanie z produktami o takich samych własicowsciach maskujacych ?? np srp ?? bo kiedys szukałem i w sumie to tylko srp polecaja ;)Niestety ale nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No to już wiem, że parę złotych w kieszeni zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a nie mówiłem, że polerowanie AB to orka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthur Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 sebba75 Możesz wrzucić zdjęcia jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 sebba75 Możesz wrzucić zdjęcia jeszcze raz?Obawiam sie ze Nie:( wykasowalem z PC a na fotosiku cos sie zebzdzilo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi