marilyn16 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 Witam, Co myślicie o nowym produkcie RRC? Na filmie reklamowym wydaje się, że wszystko fajnie pięknie ale chciałbym poznać opinie osób już korzystających. Czy rzeczywiście dotarcie jest banalnie proste? Wiadomo trwałości jeszcze nie ocenimy ale może jakieś pierwsze wrażenia? Korzystałem już z innych produktów tej marki i różnie to z nimi jest... jedne lepsze inne porażka. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sellbay@wp.pl Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Wczoraj smarowałem. Baaardzo fajna sprawa. Dotarcie to bajka. Bez najmniejszego wysiłku. Trzeba pamiętać o odczekaniu od nasmarowania do tarcia okolo 25min (nie ma tego na opakowaniu) Trwałości nie znam ale na czarnym lakierze naprawde robi robote. Minus to opakowanie... jest tak mikroskopijne,że trzeba sie nawyginać aby wsadzic pada do środka. Wydajność też bardzo spoko zeszła mi 1/4 słoiczka a to ma 30ml polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts