Badej Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jak w temacie, witam wszystkich jestem na samym początku swojej przygody z deatilingiem, dlatego pewnie przynajmniej na samym początku moja aktywność będzie się ograniczać do czytania lub co najwyżej zadawania pytań :mrgreen: ale mam nadzieje że z czasem się to zmieni :) Samochód o który dbam to Honda CRX del sol, jak na razie uczę się ją porządnie umyć :D, za pomocą rękawicy Meguires i szamponu Turtel Wax... jak na razie mega bieda ale z czasem i zdobywaną wiedzą mam nadzieje że się to zmieni ;) Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cześć Maciek ;) Każdy od czegoś zaczynał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Powitac i goraco zaprosic do czytania i pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 witamy witamy, a skąd jesteś?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badej Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Czytanie już przynosi pierwsze owoce :) do tej pory myślałem że wszystko co najlepsze robi Meg's i już miałem kupić water magnet'a ale widzę że chyba bym przepłacił... a jestem z Wołomina (pod warszawą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi