Badej Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Jak w temacie, witam wszystkich jestem na samym początku swojej przygody z deatilingiem, dlatego pewnie przynajmniej na samym początku moja aktywność będzie się ograniczać do czytania lub co najwyżej zadawania pytań :mrgreen: ale mam nadzieje że z czasem się to zmieni :) Samochód o który dbam to Honda CRX del sol, jak na razie uczę się ją porządnie umyć :D, za pomocą rękawicy Meguires i szamponu Turtel Wax... jak na razie mega bieda ale z czasem i zdobywaną wiedzą mam nadzieje że się to zmieni ;) Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Cześć Maciek ;) Każdy od czegoś zaczynał ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Powitac i goraco zaprosic do czytania i pisania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 witamy witamy, a skąd jesteś?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badej Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 Czytanie już przynosi pierwsze owoce :) do tej pory myślałem że wszystko co najlepsze robi Meg's i już miałem kupić water magnet'a ale widzę że chyba bym przepłacił... a jestem z Wołomina (pod warszawą) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Witamy w rodzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts