yoseph Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Jestem Adrian pochodzę z Tarnobrzega obecnie studiuję w Krakowie, jeżdżę fordem focusem st170. Autodetailingiem zainteresowałem się dosyć niedawno, z racji tego, że przydałoby się zadbać o lakier na moim samochodzie a potem utrzymywać go w idealnym stanie. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Czesc Adrian hmmm ST powiadasz :) piekne auto, milej lektury zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cześć ;) często bywałem w Tarnobrzegu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoseph Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 szkoda, że już nie bywasz, może byś osobiście zobaczył i coś doradził :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cześć!!! A jaki kolor autka - niebieski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoseph Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a czemu akurat niebieski?:) Foka jest koloru grafitowego, dokładniej "magnum grey" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zasugerowałem się tym obrazkiem: Foka jest koloru grafitowego, dokładniej "magnum grey" Znaczy się taki??? :roll: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoseph Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mniej więcej taki:) tylko tak szczerze mówiąc w rzeczywistości jest niższy i wydaje się być ciemniejszy niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witamy w rodzinie kolejnego studenta Autodetailingu. A jaką dokładnie specjalizacje wybrałeś? Bo u nas, to kolega Sebba75 ma specjalizacje:"Bardzo zaawansowane operacje plastyczne na trędowatych". Kolega JJ. Ma specjalizacje:"Oddawanie się miłosnym uniesieniom przy kapryśnych autach kochanek" Kolega Marctwain specjalizuje sie:"Wdrożenia wszelkich nowości, testy i recenzje" A ja? A ja tu tylko jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoseph Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Narazie czytam i chlonę wiedzę, dajcie się zdecydować:) Jedno jest pewne: w odniesieniu do mnie bardzo pasuje podpis w logu klubu "freak(s) of shine". Ostatnio poprostu dowiedziałem się że turtle wax nie jest najlepszą drogą do błyszczącego i zadbanego lakieru :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 yoseph, wcale nie prawda. Nie słuchaj bzdur. Turtle jest dobry. Pod warunkiem regularnego stosowania po każdym myciu. Panie i Panowie, wysyłamy gościa do profesora JJ. na zajęcia z zakresu :"Delikatne pieszczoty środkami łatwo dostępnymi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoseph Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ale ja chcę lepiej !!!! Nie mam też okazji myć samochodu tak jak to się mu należy: wiaderkiem i szmatką. Na szczoty też nie jeżdżę, szkoda samochodu, zostaje myjnia bezdotykowa, która nie usuwa dokładnie brudu, i to niestety widać:( Z tego co wyczytałem wypadało by go "wyglinkować"?? dobrze mówię?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kolega JJ. Ma specjalizacje:"Oddawanie się miłosnym uniesieniom przy kapryśnych autach kochanek"To mi się podoba! :D A na koniec zajmuję się kochankami! :lol: Witaj kolego, miłej lektury życzę, wpadłeś po uszy - to neverending story :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 30 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 hey, st 170 fajne auto , i kolor mialem z nim do czynienia mozna osiagnac bardzo fajne efekty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi