yoseph Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Jestem Adrian pochodzę z Tarnobrzega obecnie studiuję w Krakowie, jeżdżę fordem focusem st170. Autodetailingiem zainteresowałem się dosyć niedawno, z racji tego, że przydałoby się zadbać o lakier na moim samochodzie a potem utrzymywać go w idealnym stanie. Pozdrawiam Wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Czesc Adrian hmmm ST powiadasz :) piekne auto, milej lektury zycze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Cześć ;) często bywałem w Tarnobrzegu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoseph Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 szkoda, że już nie bywasz, może byś osobiście zobaczył i coś doradził :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Cześć!!! A jaki kolor autka - niebieski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoseph Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 a czemu akurat niebieski?:) Foka jest koloru grafitowego, dokładniej "magnum grey" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Zasugerowałem się tym obrazkiem: Foka jest koloru grafitowego, dokładniej "magnum grey" Znaczy się taki??? :roll: :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoseph Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 mniej więcej taki:) tylko tak szczerze mówiąc w rzeczywistości jest niższy i wydaje się być ciemniejszy niż na zdjęciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Witamy w rodzinie kolejnego studenta Autodetailingu. A jaką dokładnie specjalizacje wybrałeś? Bo u nas, to kolega Sebba75 ma specjalizacje:"Bardzo zaawansowane operacje plastyczne na trędowatych". Kolega JJ. Ma specjalizacje:"Oddawanie się miłosnym uniesieniom przy kapryśnych autach kochanek" Kolega Marctwain specjalizuje sie:"Wdrożenia wszelkich nowości, testy i recenzje" A ja? A ja tu tylko jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoseph Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 Narazie czytam i chlonę wiedzę, dajcie się zdecydować:) Jedno jest pewne: w odniesieniu do mnie bardzo pasuje podpis w logu klubu "freak(s) of shine". Ostatnio poprostu dowiedziałem się że turtle wax nie jest najlepszą drogą do błyszczącego i zadbanego lakieru :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 yoseph, wcale nie prawda. Nie słuchaj bzdur. Turtle jest dobry. Pod warunkiem regularnego stosowania po każdym myciu. Panie i Panowie, wysyłamy gościa do profesora JJ. na zajęcia z zakresu :"Delikatne pieszczoty środkami łatwo dostępnymi." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoseph Posted September 23, 2010 Author Report Share Posted September 23, 2010 Ale ja chcę lepiej !!!! Nie mam też okazji myć samochodu tak jak to się mu należy: wiaderkiem i szmatką. Na szczoty też nie jeżdżę, szkoda samochodu, zostaje myjnia bezdotykowa, która nie usuwa dokładnie brudu, i to niestety widać:( Z tego co wyczytałem wypadało by go "wyglinkować"?? dobrze mówię?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Kolega JJ. Ma specjalizacje:"Oddawanie się miłosnym uniesieniom przy kapryśnych autach kochanek"To mi się podoba! :D A na koniec zajmuję się kochankami! :lol: Witaj kolego, miłej lektury życzę, wpadłeś po uszy - to neverending story :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted September 30, 2010 Administrator Report Share Posted September 30, 2010 hey, st 170 fajne auto , i kolor mialem z nim do czynienia mozna osiagnac bardzo fajne efekty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts