Ekhangel Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 W porównaniu z waszymi zestawami blednę, ale cóż... "Zbiera się". Takiego madafaka wózka na pewno nie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Coś tam ogarniesz ;) Ale ta szmata po lewej na samym końcu sznurka - to do sprawdzania oleju :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie, do ekstremalnych zabrudzeń (np. przednie felgi po deszczowym tygodniu), na które szkoda uwalać od razu całą mikrofibrę. Potem oczywiście mikrofibra i tak idzie w ruch. Muszę jeszcze dokupić wiele szmatek... Problem w tym, że jeden Supreme Shine to 30 zł, a za to zwykle znajdę coś bardziej potrzebnego na chwilę obecną. (te niebieskawe większe mf'y to właśnie SS, tyle, że przefarbowane od Fluffy'ego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Sa zestawy po 5szt porządnych mf za 25-27zł. W kilku sklepach. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Właśnie na coś takiego się czaję, tylko nigdy nie mogę dorwać. Jutro wlecę do Reala / Praktikera, może coś ustrzelę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No i ustrzeliłem - mikrofibra do podłóg "Jana Niezbędnego"... 12 zł za sztukę, na pewno się opłaca, bo nie wydaje się, aby jakościowo odstawała od takiej Megsa. A zestawów nie znalazłem, były tylko te Nigrina - trzy różne szmatki do trzech różnych robót, ale mikrofibry i tak rządzą w każdej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 za te same pieniądze (prawie) można kupić MF firmy Kaja. Fajna, grubiutka i dobrze się nią poleruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Te zestawy NIGRINa tez sa bardzo fajne ta zielona do kokpitu jest zajebiaszczo chlonna,a ta do szyb bardzo gruba sluzy juz Nam prawie rok ten zestawik i nic sie z nim nie dzieje A swoja droga ten wuzeczek z Megsa calkiem ciekawy,z kad zes go wytargal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To zwykły stolik ogrodowy (wózkostolik?). Nakleiłem na niego po prostu naklejkę Megsa. Dostałem dwie, ale nie wiem, co zrobić z drugą, bo na lakier raczej nie będę naklejał. W każdym razie, wózek całkiem fajny... Tylko zaczął się rozlatywać, więc go musiałem wzmocnić - wkręcając wkręty na łączeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi