Tymon Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Witam, Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat w/w myjek ciśnieniowych zimnowodnych ?? Czytając fora dowiedziałem się, że przewyższają jakością Karchera itp. Czy macie jakiś model, który polecacie :?: Serdecznie pozdrawiam Tymek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Kranzle nie znam. Mam K 5.55 i jestem zadowolony. Działa. I wokół domu i na autach. Ale słyszałem o rozmaitych plusach i minusach, zarówno Nilfiska i Karchera. Jest tu kilku kolegów lepiej oblatanych. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umberto Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Siema. Na Twoim miejscu zainteresowałbym sie Kranzle, pracowalem chwile na starszym modelu 175 i powiem szczerze że jesli chodzi o bezawaryjnosć i serwis to Karcher wymięka. Poza tym możesz kupić zaworki, oringi i całe kity do kranzla na niemieckim ebay'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymon Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Siema. Na Twoim miejscu zainteresowałbym sie Kranzle, pracowalem chwile na starszym modelu 175 i powiem szczerze że jesli chodzi o bezawaryjnosć i serwis to Karcher wymięka. Poza tym możesz kupić zaworki, oringi i całe kity do kranzla na niemieckim ebay'u Masz na myśli podobny model jak ten :?: Pozdrawiam Tymek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umberto Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Nie wiem do czego Ci maszyna jest potrzebna? tzn jak czesto bedziesz ja używał, ale taki np model jak wyżej da rade nawet na małej myjni samochodowej, a do domowego użytku to napewno bedzie Ci służyla kilka dobrych lat. (pamietając oczywiście o podstawowych serwisach, co jakieś 18 miesiecy) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts