malkolm Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Witam. około tygodnia temu ojciec gdzieś obdarł auto więc była okazja aby wypróbować pasty kocha. pacjent to opel astra 2 z 2003 roku. tylny błotnik przed usuwaniem rys wyglądał tak po kilku minutach nie wiele z rys zostało, pasta została użyta z polerką das6 i niebieskim padem scholla. teraz kilka spostrzeżeń: agresywność tej pasty w początkowej fazie polerowania jest ogromna, pomiędzy palcami aż czuć grudki, lecz po 2 przejściach rozbija się i zaczyna być przezroczysta, po 6 daje dość niezłe wykończenie. wypracowuje się naprawdę szybko, jako że niema rzeczy idealnych trzeba po niej poprawić czymś delikatniejszym, niestety nie mam zdjęć po tej operacji. Pasta zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator marctwain Posted September 28, 2010 Administrator Report Share Posted September 28, 2010 Lepsze zdjęcia ( i zmniejsz rozmiar Maciek ;) ) by się przydały. No to mamy pierwszy test ;) Myślę, że niedługo coś więcej się dowiemy. Próbki dostał Kanar i jeszcze mam do wysłania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts