Ekhangel Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam, Miał ktoś w ręku rotację Einhella? Taka marketowa liga, coś koło 150 zł w Praktikerze. Na razie to jedyny rzeczywisty dla mnie wybór, więc chciałbym się o nim dowiedzieć jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Monika chyba ćwiczy einhella ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Einhella 1100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Nie wiem jakiego. Pisała ostatnio, że się oswaja ;) Rano coś napisze pewnie. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 To czekamy bo też poluje na tą polerke, na taka mnie stac tylko. Biały mówił, że za te pieniądze to robi robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Polecam tą maszynę :) jest wygodna , lekka , trwała :) CDS-y kupili Flex-a , ale jak porobili moim Einhellem to zaraz zakupili jako drugą właśnie ten model 1100 BLUE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 To jak to mówią brać i uciekać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Einhella 1100?dokładnie BT-PO 1100 E ;) Niestety nie mam porównania z żadną inną maszyną, bo to pierwsza tego typu, z którą pracowałam. Ale cóż mogę napisać... Bardzo przyjemna maszyna. - dość lekka (nie zmęczyła mnie na pionowych płaszczyznach mojej Octavi); dzisiaj z ciekawości ją zważę, bo jestem ciekawa ile waży sama polerka; - myślałam, że będzie głośniejsza, ale okazało się, że jej głośność nie przeszkadzała/denerwowała mnie nawet pod koniec zabawy; - włączniki/przełączniki fajnie ustawione, po pierwszych minutach obsługa jest intuicyjna; Ogólnie cała maszyna jest bardzo ergonomiczna i mi podpasowała od razu. Nie żałuję zakupu na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 O, to mnie podnieśliście na duchu. Czas chyba zbierać kasę, bo Urban coś mnie spławia z moimi nagabywaniami o wypróbowanie Euroteca na Z3-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jesteś pewien, że w praktikerze za 150zł? bo na allegro czy w sklepach internetowych od 250zł w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Teraz to głowy nie dam, możliwe, że pomyliło mi się z jakimś innym modelem z innego marketu... Dzisiaj tam postaram się podjechać i sprawdzę, dam wam znać o cenie. EDIT: Sprawdziłem, powaliło mi się jednak... 250 zł. Sorry za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 dość lekka (nie zmęczyła mnie na pionowych płaszczyznach mojej Octavi); dzisiaj z ciekawości ją zważę, bo jestem ciekawa ile waży sama polerka;sama polerka waży dokładnie 2,0 kg w opisach najczęściej podają wagę 4 z kawałkiem - tyle waży cały komplet łącznie z walizką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 sama polerka waży dokładnie 2,0 kgCzyli to polerka taka "kobieca" :mrgreen: , Power-up jest cięższa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Czyli to polerka taka "kobieca" :mrgreen:to pewnie dlatego póki co tak dobrze się dogadujemy :mrgreen: jestem ciekawa tylko moich odczuć w przyszłym roku, jak wezmę twardsze pady i inne pasty i jak odczuję brak stabilizacji obrotów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ekhangel na aledrogo można dostać za 195 pln z przesyłką :D . Jak na własny amatorski użytek jest jak znalazł. Ciężka nie jest to fakt, głośność akceptowalna i jak dla mnie ten elektroniczny start ma jedną niezaprzeczalną zaletę: zawsze zaczyna się od najniższych obrotów, co przy ewentualnym zamotaniu może się przydać :lol: a z minusów to krótki kabel zasilający, trzeba się wspierać przedłużaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 a jak jest z tymi obrotami minimalnymi, nie za wysokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Biorąc pod uwagę brak stabilizacji obrotów, rzeczywiste początkowe są niższe niż 1000 obr/min jak podaje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi