Jump to content

Polerka Einhella

Recommended Posts

Einhella 1100?

dokładnie BT-PO 1100 E ;)

Niestety nie mam porównania z żadną inną maszyną, bo to pierwsza tego typu, z którą pracowałam.

Ale cóż mogę napisać... Bardzo przyjemna maszyna.

- dość lekka (nie zmęczyła mnie na pionowych płaszczyznach mojej Octavi); dzisiaj z ciekawości ją zważę, bo jestem ciekawa ile waży sama polerka;

- myślałam, że będzie głośniejsza, ale okazało się, że jej głośność nie przeszkadzała/denerwowała mnie nawet pod koniec zabawy;

- włączniki/przełączniki fajnie ustawione, po pierwszych minutach obsługa jest intuicyjna;

Ogólnie cała maszyna jest bardzo ergonomiczna i mi podpasowała od razu.

Nie żałuję zakupu na pewno ;)

Teraz to głowy nie dam, możliwe, że pomyliło mi się z jakimś innym modelem z innego marketu... Dzisiaj tam postaram się podjechać i sprawdzę, dam wam znać o cenie.

EDIT: Sprawdziłem, powaliło mi się jednak... 250 zł. Sorry za wprowadzenie w błąd.

dość lekka (nie zmęczyła mnie na pionowych płaszczyznach mojej Octavi); dzisiaj z ciekawości ją zważę, bo jestem ciekawa ile waży sama polerka;

sama polerka waży dokładnie 2,0 kg

w opisach najczęściej podają wagę 4 z kawałkiem - tyle waży cały komplet łącznie z walizką

Ekhangel na aledrogo można dostać za 195 pln z przesyłką :D .

Jak na własny amatorski użytek jest jak znalazł. Ciężka nie jest to fakt, głośność akceptowalna i jak dla mnie ten elektroniczny start ma jedną niezaprzeczalną zaletę: zawsze zaczyna się od najniższych obrotów, co przy ewentualnym zamotaniu może się przydać :lol: a z minusów to krótki kabel zasilający, trzeba się wspierać przedłużaczem.