Gość Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam, Jestem nowy i szukam sprzętu ;) Interesuje mnie polerka ze stabilizacją obrotów. Widział ktoś taką w akcji? http://allegro.pl/graphite-szlifierko-polerka-polerka-59g242-nowosc-i1251872083.html Zdaję sobie sprawę, że to raczej "budżetówka" i do Makity jej daleko. Ale ma jeden plus: Makita ~700zł, Graphite ~270zł :) A skoro zaznaczyłem, że dopiero raczkuje w tym temacie sądzę, że nie potrzeba mi na razie lepszego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jedyna wada IMO to za duże obroty początkowe, reszta (oprócz stabilizacji) taka sama jak w przypadku innych budżetowych produktów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Początkowe zdecydowanie za duże. Jak szukasz czegoś ze stabilizacją to Sparky PMB1200CE. Dla mnie jest jak znalazł - lżejsza i poręczniejsza od Makity, fakt trochę gorzej wykonana, jeśli chodzi o obudowę i głośniejsza, ale nie uciążliwa. Ja za swoją płaciłem 536zł w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jak już brniemy przez temat niskobudżetowych polerek (Graphite 270 PLN, Einhell 250 PLN) to się zapytam czy przypdakiem nie warto sopłacić 100 PLN i kupić SIM 180 ze stabilizacją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ale Einhella można wyrwać za 185pln + przesyłka, zależy kto ma jaki budżet i do niego dobiera sprzęt lub dalej dobiera budżet do lepszego sprzętu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi