uri90 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Koledzy tak jak w temacie. przymierzam się do kupienia wosku w "spreju". Nieraz muszę komuś umyć auto "na szybko" i chciałbym użyć jakiegoś szybkiego wosku. Oczywiście po myciu użyłbym Detailera, żeby nadać lakierowi błysk i usunąć wszystkie zacieki itp. Mam AG Rapid Detailer, on jest dobry gdy wczesniej był nałożony wosk i się nadal trzyma. ale co zrobić gdy auto nie było woskowane a ma przejść szybką pielęgnację, która ma się zakończyć jakimkolwiek zabezpieczeniem?? jaki SZYBKI wosk polecacie?? i jak z kropelkowaniem po takim wosku?? dziekuje za odp pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Najszybciej: Duragloss Aquawax, Prima Hydro, PB qd+, Insta finish, Dodo Red Mist. To niby detailery, woski itp. Ale na taki cel się nadają. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zapomniałem: scholl sw20. Dla mnie fajny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzieki za odp. zastanawiam się nad takim woskiem bo po Rapid detailerze od AG nie ma kropelkowania. a chciałbym w "jakiś" sposób nawoskować auto nawet przy b. szybkiej pielęgnacji auta- najczęściej nie swojego, bo nad swoim lubię posiedzieć i nałośyć "normalny" wosk. Ale nieraz ktoś chce żebym mu szybko umył i nawoskował auto... dzieki za odp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dwa typy: dg aquqwax i dodo rm. A co do qd+ - chodziło mi o najszybciej wpadające do głowy. Poza tym da się go nałożyć szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Sprawdź sobie jeszcze PRO P-80 Golden Mist, fajny produkt i bardzo przyjemny zapach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 redmista bym sobie darował, jest za upierdliwy w pracy, mi się podoba QUICK & SHINE elegant, jest to co prawda detailer ale pozostawia ochronę która wytrzyma kilka myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Sprawdź sobie jeszcze PRO P-80 Golden Mist, fajny produkt i bardzo przyjemny zapach :D Mogę potwierdzić. Używałem. Jako "speed" bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Polecam Duragloss Aquawax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ja zakupiłem PB QW+ i nie ma przyjemnego zapachu, nakładanie nie schodzi długo ale nie mialem okazji sprawdzic ile schodzi aplikacja na całe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 A ja bym nie spisywał Red Mist Dodo na straty. Trzeba trafić z ilością, a odwdzięcza się naprawdę fajnym glossem. I w trwałości jest niezły. Nie gorszy od innych. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Do listy można jeszcze dodać moim zdaniem SmartOne to tak na prawdę taki Speed Wax :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A w pojemnościach mniejszych występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A w pojemnościach mniejszych występuje? Tak mamy jeszcze trochę sztuk tych małych 150ml. Duże 473ml się skończyły ostatnio :( edit /27.10.2010./ A w pojemnościach mniejszych występuje? Daj znać jak przetestujesz dzisiejsze zakupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja do tej pory używałem Megsa Quick Wax i przyznam że pachnie nieźle, nakłada się go bardzo szybko i jest trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi