umberto Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam, oto niewielka relacja z sobotniego sprzątanka. Trafił mi sie srebrny x-trial z 2006, którego na codzień katował pewien budowlaniec, niedbający zbytnio o porządek w samochodzie nie mówiac już o wymianach oleju, bo autko po chdziło tragicznie jak na diesla :shock: Za zadanie miałem zająć sie środkiem, właściciela nie interesowała jakakolwiek forma poprawienia wizerunku auta z zewnątrz no może poza myciem, mówił że od pon. i tak bedzie cały w błocie :) Do sprzątanka użyłem: miotełki i szufelki odkurzacza puzzika+RM 760 AG super interior clean AG super sheen AG window clean i zapach cool AutoSmarta Sorry za jakość fotek robione były z tel. a po 6h: Pewnie za pare dni bedzie to samo, no ale taki już los tego autka :D . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Efekt mega piekny respect :) ale kiera gdzies zle zmontowana :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Seba takiej bardachy to nawet u Ciebie dawno chyba nie było :lol: umberto, oglądając zdjęcia przed i po, nie spodziewałem się że można tak wysprzątać ten totalny syf :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Seba właśnie miałem to napisać :D :lol: :lol: :lol: Ale ładnie czyściutko aż szkoda wsiadać tak sterylnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Umberto, szacunek ;) A gościowi życzę, żeby w wyrku miał podobnie. Fakt, nawet u Seby dawno nie widziałem takiego chlewu. Angol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A zapasówka jak doczyszczona ;) Niezłe wyzwanie. I super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Do sprzątanka użyłem: miotełki i szufelki :lol: Ten kawałek mnie rozbawił. Myślę sobie - powariował. Szybko zmieniłem zdanie jak zobaczyłem zdjęcia.. :shock: Gruz w aucie - jak ktoś napisał wcześniej - nawet Seba nie miał takiego bajzlu.. :lol: Nie mniej jednak praca godna podziwu. Gratuluje, napracowałeś się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pięknie Ci to wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wielkie Dzieki ;) , starałem sie żeby było jak najlepiej, pewno coś tam jeszcze można by było poprawić, ale z drugiej strony, nie chciałem całej soboty zmarnować na takiego szczurka, wiedząc że za kilka dni będzie taki sam bajzel w środku :lol: Pozdrawiam Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 O lol jak ładnie wygląda teraz wnętrze. W zeszłym roku zabezpieczaliśmy srebrnego X triala i już myślałem że to ten sam bo właściciel to również budowlaniec ale bardzo pedantyczny. Świetna robota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak to mój kolega mówi : Kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty odwaliłeś ... Efekt gitesowy ... ps. do Modów ... słowo zajebisty wg. prof. Miodka nie jest wulgaryzmem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi