umberto Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Witam, oto niewielka relacja z sobotniego sprzątanka. Trafił mi sie srebrny x-trial z 2006, którego na codzień katował pewien budowlaniec, niedbający zbytnio o porządek w samochodzie nie mówiac już o wymianach oleju, bo autko po chdziło tragicznie jak na diesla :shock: Za zadanie miałem zająć sie środkiem, właściciela nie interesowała jakakolwiek forma poprawienia wizerunku auta z zewnątrz no może poza myciem, mówił że od pon. i tak bedzie cały w błocie :) Do sprzątanka użyłem: miotełki i szufelki odkurzacza puzzika+RM 760 AG super interior clean AG super sheen AG window clean i zapach cool AutoSmarta Sorry za jakość fotek robione były z tel. a po 6h: Pewnie za pare dni bedzie to samo, no ale taki już los tego autka :D . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Efekt mega piekny respect :) ale kiera gdzies zle zmontowana :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Seba takiej bardachy to nawet u Ciebie dawno chyba nie było :lol: umberto, oglądając zdjęcia przed i po, nie spodziewałem się że można tak wysprzątać ten totalny syf :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Seba właśnie miałem to napisać :D :lol: :lol: :lol: Ale ładnie czyściutko aż szkoda wsiadać tak sterylnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Umberto, szacunek ;) A gościowi życzę, żeby w wyrku miał podobnie. Fakt, nawet u Seby dawno nie widziałem takiego chlewu. Angol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 A zapasówka jak doczyszczona ;) Niezłe wyzwanie. I super efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Do sprzątanka użyłem: miotełki i szufelki :lol: Ten kawałek mnie rozbawił. Myślę sobie - powariował. Szybko zmieniłem zdanie jak zobaczyłem zdjęcia.. :shock: Gruz w aucie - jak ktoś napisał wcześniej - nawet Seba nie miał takiego bajzlu.. :lol: Nie mniej jednak praca godna podziwu. Gratuluje, napracowałeś się :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Pięknie Ci to wyszło :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umberto Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Wielkie Dzieki ;) , starałem sie żeby było jak najlepiej, pewno coś tam jeszcze można by było poprawić, ale z drugiej strony, nie chciałem całej soboty zmarnować na takiego szczurka, wiedząc że za kilka dni będzie taki sam bajzel w środku :lol: Pozdrawiam Robert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 O lol jak ładnie wygląda teraz wnętrze. W zeszłym roku zabezpieczaliśmy srebrnego X triala i już myślałem że to ten sam bo właściciel to również budowlaniec ale bardzo pedantyczny. Świetna robota :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Jak to mój kolega mówi : Kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty odwaliłeś ... Efekt gitesowy ... ps. do Modów ... słowo zajebisty wg. prof. Miodka nie jest wulgaryzmem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts