Jump to content

Nissan X-Trial

umberto

Recommended Posts

Witam, oto niewielka relacja z sobotniego sprzątanka. Trafił mi sie srebrny x-trial z 2006, którego na codzień katował pewien budowlaniec, niedbający zbytnio o porządek w samochodzie nie mówiac już o wymianach oleju, bo autko po chdziło tragicznie jak na diesla :shock:

Za zadanie miałem zająć sie środkiem, właściciela nie interesowała jakakolwiek forma poprawienia wizerunku auta z zewnątrz no może poza myciem, mówił że od pon. i tak bedzie cały w błocie :)

Do sprzątanka użyłem:

miotełki i szufelki

odkurzacza

puzzika+RM 760

AG super interior clean

AG super sheen

AG window clean

i zapach cool AutoSmarta

Sorry za jakość fotek robione były z tel.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

a po 6h:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pewnie za pare dni bedzie to samo, no ale taki już los tego autka :D . Pozdrawiam

Do sprzątanka użyłem:

miotełki i szufelki

:lol:

Ten kawałek mnie rozbawił. Myślę sobie - powariował. Szybko zmieniłem zdanie jak zobaczyłem zdjęcia.. :shock: Gruz w aucie - jak ktoś napisał wcześniej - nawet Seba nie miał takiego bajzlu.. :lol:

Nie mniej jednak praca godna podziwu. Gratuluje, napracowałeś się :)

Wielkie Dzieki ;) , starałem sie żeby było jak najlepiej, pewno coś tam jeszcze można by było poprawić, ale z drugiej strony, nie chciałem całej soboty zmarnować na takiego szczurka, wiedząc że za kilka dni będzie taki sam bajzel w środku :lol:

Pozdrawiam Robert.