marctwain Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Środek/dressing do opon/plastików. W postaci białej emulsji, ale konsystencja gęsta a'la krem. Bardzo ładnie pachnie - w przeciwieństwie do innych środków do opon. Aplikacja banalna - gąbka. Ładnie się rozprowadza i wpracowuje. Efekt - Odświeżona mocno opona z delikatnym połyskiem, jak nakremowana "niwełką" twarz. Ten początkowy blask z czasem zanika, pozostaje efekt "czarności półbłysk". Utrzymuje się tydzień napewno. Mi się podoba ze względu na zapach, łatwość - na szybko można zrobić, nie "brudząc" felg, jak to czasem mi się udaje przy płynnych środkach. Chyba nikt nie sprzedaje w Polsce. Ja mam sampla od naszego kolego Arturo. ;) ps można to zrobić dokładniej niż na zdjęciach :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A na plastikach testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Nie testowałem, ale dzisiaj to zrobię na samochodzie żony. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi