fireman_marcin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ok dzięki chłopaki, rozjaśniła się sytuacja :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Aha i na DA najlepiej pracuję się w miarę grubymi padami.Jacek, może podać uzasadnienie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Miałem testery megsa 105 i 205 i niestety po pierwszym razie holo zostało i kurde tylko lakier się odświeżył, znaczna część swirli została, może tą pasta mi lepiej pójdzie ;) Dodam , że uskuteczniam Silverlina i pady ABW hard cutting, cutting i polishing małe i duże. Chciałbym tą pasta zrobić cały proces polerki i może jakieś wskazówki jak nią działać nba rotacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Wojtek, nie czytałeś w ogóle tematu - na poprzedniej stronie, w przedostatnim poście szynka napisał jak trzeba pracować z tą pastą. Oj chłopaku.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :oops: właśnie po raz kolejny raz czytam ten temat, ale teraz ze zrozumieniem :lol: Jakiś wczorajszy jestem albo nie wiem cio... 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 vd4vA8AIUJY 2 przejścia na Pomarańczowym padzie ABW i 2 przejścia na czarnym padzie ABW i na to Megs #16 :D nagrywane schabowym, ale niestety nic nie miałem innego :? Kurde ta pasta naprawdę jest super, tym bardziej, że to moje dziewicze przejazdy. Jutro jeszcze pod słońce coś pstryknę czy jakieś holo nie pozostały ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Sprinter fajnie to wyszlo :u A Ja bede swintuch i podelse filmik D5 na futerku na niebieskim A4 n5M31DneK3U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ten to jak zwykle musi pojechać po całości :-bd Jednak Maciek z MrCleaner miał rację co do tej pasty, że jako początkujący to będę z niej zadowolony, nawet jeśli nie będzie to 100% korekcja także :u Niech tylko zima minie i resztę muszę w końcu zaatakować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ten to jak zwykle musi pojechać po całości :-bd Jednak Maciek z MrCleaner miał rację co do tej pasty, że jako początkujący to będę z niej zadowolony, nawet jeśli nie będzie to 100% korekcja także :u Niech tylko zima minie i resztę muszę w końcu zaatakować :lol:Masz jeszcze jeden na zachet wrazie co Deox 5 jest dostepny w PL opakowania 1L cena dla Was 95 zl KOc8vOuT19k Mam nadzieje ze w ciagu miesiaca bedzie jeszcze jedna ciekawostka na rynku :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jak ja bym tak chciał umieć na futrze zrobić taką korektę :u No nic powoli jakoś do futrzaka dotrzemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi