mar_1981 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam pytanie odnośnie przechowywania kosmetyków do auta. Zastanawia mnie czy mogą one stać w garażu - blaszaku w zimę??? Żona mi marudzi że stoją w domu. Zostawiłbym je w piwnicy. Do garażu nie mam daleko ale jak będzie mi przybywać środków to latać w tą i z powrotem do garażu nie widzi mi się. Jak ma się zima do trwałości/jakości/zamarzalności kosmetyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Blaszak nieogrzewany pewnie. Ja bym tam w życiu nie trzymał. Niczego. Ewentualnie szmaty mf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 No niestety nieogrzewany dlatego pytam. Czyli lepiej nie choć widziałem u kogoś na zdjęciach (dział: moja kolekcja) że ma szafę w blaszaku i myślałem...ale widzę że lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Może "coś" by wytrzymało. Ale przemrożenie nie służy raczej żadnemu z "naszych" szuwaxów. Może ktoś trzymał i napisze o swoich doświadczeniach. ;) Szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ktoś gdzieś napisał - tylko weź to teraz znajdź - chyba w Cafe że przemroził jakis środek który po tym zupełnie zmienił konsystecję. Ze swojego doświadczenia wiem że chemia (ale nie piszę tu akurat o detailingowym stuffie tylgo ogolnie) nie oparta na rozpuszczalinkach lub alkoholach jest po zimie w blaszaku do wyrzucenia. Kilka lat temu wszytsko "akrylowe" co zostawiłem u teściów w blaszaku na wiosnę wyrzuciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Uri90 w swojej kolekcji widziałem że ma szafę i to chyba również w blaszaku dlatego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Może ma szafę ogrzewaną :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Taką? http://www.izoterma.wroc.pl/szafa_do_odziezy.htm Takie mają u mnie pracownicy do suszenia ubrań.Może da radę kosmetyki tam trzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ciekawa. Ale z 1000 pewnie kosztuje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Mariusz x2 policz i jeszcze w zależności od wyposażenia czy mają mieć elektronikę czy nie. Ale wracając do tematu wiem już że lepie kupić pojemnik i kosmetyki w miarę ciepłym miejscu je trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi