Bajek Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ostatnio zrobiłem zakupy w shineramie i jednym z nich jest - Sonus Cockpit Detailer Posiadam jasną tapicerkę oraz wykończenie (boczki drzwi, uchwyty etc) co jak łatwo się domyślić szybko się brudzi i wszystko widać. Dlatego obawiałem się, że spray może sobie nie poradzić (auto od daawna nie było czyszczone). Jednak jego działanie przeszło moje oczekiwanie. Jedno psiknięcie, przetarcie szmatką i brud znika. Niestety nie zrobiłem zdjęć przed czyszczeniem, ale efekt jest naprawdę bardzo dobry. Moja ocena piątka z plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 A jakoś pachnie ładnie, jaki efekt daje? Błysk, mat? ;) Mało tego sonusa u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 A zdjęcia po czyszczeniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wrzucę jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Obiecane zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Sonus Cokpit Detailer bo o niego chodzi. Biała ciecz (mleczko) rzadki . Zapach z poczatku wydaje sie taki miętowy po chwili chemiczny niedrażniacy. Aplikowałem gąbka lekko spryskana z ori atomizera. Zbyt duża ilość na gąbce grozi lekkim rolowaniem. Aplikować ruchami kolistymi. Nadmiar lub bardziej tłustawe miejsca po aplikacji polerowałem fibra. Efekt na miękkiej górnej części deski matowy w dotyku jak atłas. Jak ja to mówie " mi sie podoba" :D Dolna część to nabłyszczający Finesse Nielsena. Nie lubie go z powodu upierdliwej aplikacji. Efekt OK. Dobrze sprawuje się na twardych ciemnych deskach typu : M-B B classe, twarde czarne porowate plastiki bagażników. Nie stosuje go na miękkich deskach : E classe , Audi jakieś starsze Hondy itp. Nie skreślam go tak zupełnie bo znajduje zastosowanie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi