vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Odgrzeje trochę temat bo nie chce zakładać nowego. Chce zakupić pasty do korekty lakieru, zdecydowałem się na Menzerna tylko nie wiem które wybrać: zestaw FG500 IP2500 SF4000 czy FG500 i FF3000 i UC - który posiadam. Może jesteście wstanie coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kiedyś pytałem bo chciałem kupić Menzernę i doradzono mi FG 4000 i FG 2000. W sumie przeglądając tabelę ścieralności to te dwie Ci powinny wystarczyć. 500'ka to już pewnie niezły hardcore. Ale niech się jeszcze wypowiedzą mądrzejsi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 FG500 IP2500 SF4000Dobry wybór, mam cztery Menzerny, różnica między wykończeniowymi SF i FF to dosłownie jeden punkcik na skali ścieralność/połysk - FF3000 cut 5/gloss 9; SF4000 cut5/gloss 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 FG500 IP2500 SF4000Dobry wybór, mam cztery Menzerny, różnica między wykończeniowymi SF i FF to dosłownie jeden punkcik na skali ścieralność/połysk - FF3000 cut 5/gloss 9; SF4000 cut5/gloss 10Chce też aby zestaw był dość uniwersalny i by pasował do różnych lakierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pasuje Wojtuś :u Pady masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pasuje Wojtuś :u Pady masz? Mam flexipads - żółta, pomarańczowa i biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że nie po jednej sztuce ;) Dokup futerko i będzie komplet na wszystkie typy lakierów :u Osobiście uwielbiam tą żółtą, wykończeniową gąbkę.. :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że nie po jednej sztuce ;)Mam po 2 szt. :) Dokup futerko i będzie komplet na wszystkie typy lakierów :u Osobiście uwielbiam tą żółtą, wykończeniową gąbkę.. :ymblushing:Z czasem na pewno kupie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi