krzychu147 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam! Tak jak pisalem w powitaniu w miarę możliwości będę wrzucać jakieś swoje prace. Punto było trzecim samochodem, w którym czyściłem wnętrze.Lakier nie został poddany korekcie na zyczenie klijenta jedynie wyglinkowany i nałożony colii 845 Prosze o ocene mojej pracy i komentarze. Do prac użyłem: - odkurzacz ekstrakcyjny Numatic George - proszek karcher rm760 - apc tesco :oops: - smartdressing przed: http://img441.imageshack.us/gal.php?g=snc12843.jpg po: http://img255.imageshack.us/gal.php?g=snc12855.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Niezła zupa wyszła po praniu ;) Odżyła tapicerka. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ;) brawo kolejny czysty samochodzik na naszych drogach :D wyszło super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 O czorty, glinka miała co robić ;) Jakiej użyłeś? Jak Ci się pracuje z Georgem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu147 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 O czorty, glinka miała co robić ;) Jakiej użyłeś? Jak Ci się pracuje z Georgem? uzywałem BH w wersji regular, autko jest z 2003r ale mogę się założyc ze glinki jeszcze nie widziało. Georga kupili kiedyś rodzice z myślą o praniu dywanów w domu, a kiedy się zacząłem interesować detalingiem zacząłem po prostu go używać i póki co nie mam zastrzeżeń, myślę, że robi to, do czego został stworzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bardzo porządnie, a apc z tesco nie się co wstydzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu147 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bardzo porządnie, a apc z tesco nie się co wstydzić ;) hehe właśnie będę robić zakupu z snb to dukupię jeszcze apc z nielsena a z tesco będzie służylo na inne rzeczy zostanie na dywaniki opony itd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi