krzychu147 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Witam! Tak jak pisalem w powitaniu w miarę możliwości będę wrzucać jakieś swoje prace. Punto było trzecim samochodem, w którym czyściłem wnętrze.Lakier nie został poddany korekcie na zyczenie klijenta jedynie wyglinkowany i nałożony colii 845 Prosze o ocene mojej pracy i komentarze. Do prac użyłem: - odkurzacz ekstrakcyjny Numatic George - proszek karcher rm760 - apc tesco :oops: - smartdressing przed: http://img441.imageshack.us/gal.php?g=snc12843.jpg po: http://img255.imageshack.us/gal.php?g=snc12855.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Niezła zupa wyszła po praniu ;) Odżyła tapicerka. Pięknie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 ;) brawo kolejny czysty samochodzik na naszych drogach :D wyszło super :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 O czorty, glinka miała co robić ;) Jakiej użyłeś? Jak Ci się pracuje z Georgem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu147 Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 O czorty, glinka miała co robić ;) Jakiej użyłeś? Jak Ci się pracuje z Georgem? uzywałem BH w wersji regular, autko jest z 2003r ale mogę się założyc ze glinki jeszcze nie widziało. Georga kupili kiedyś rodzice z myślą o praniu dywanów w domu, a kiedy się zacząłem interesować detalingiem zacząłem po prostu go używać i póki co nie mam zastrzeżeń, myślę, że robi to, do czego został stworzony:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Bardzo porządnie, a apc z tesco nie się co wstydzić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu147 Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Bardzo porządnie, a apc z tesco nie się co wstydzić ;) hehe właśnie będę robić zakupu z snb to dukupię jeszcze apc z nielsena a z tesco będzie służylo na inne rzeczy zostanie na dywaniki opony itd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts