SNB SWEDEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Nowy produkt ktory jest zrobiony przez firme SchollConcepts, osobiscie uzywalem go jedynie na plastikach wewnetrznych,wielu marek min BMW,AUDI,SKODA,SUBARU,MITSU,TOYOTA,NIISSAN,VOLVO,FORD,KIA, kolor niebieski ,zapach chemiczny czego nie czuc po 5 min od nalozenia,aplikacja banalnie latwa idelanie nadaje sie do wszystkich typow plastikow wewnetrznych szczegolnie do aut nowszej generacji z porowatymi plastikami ponizej zamieszczone zdjecia ukazuja plastiki BMW E65,Blue nei pozostawia tlustej warstwy jedynie typowy satynowy wyglad plastikow.Moze cena dosc wysoka 74 zl ale otrzymujemy bardzo wydajny srodek dobrej jakosci w estetycznym i trwalym opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 O choroba, ładna zmiana. I to pozytywnie, widać na fotkach, że to nie jest tłuste tylko ożywione. Mi się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A na oponach patrzyłeś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Nakładałem na opony i siedzi już około 3 tygodni i dwa mycia , wygląd nie błyszczący , świeży , ładnie kropelkuje . Na listwach w swojej bmw mam też już około 3 tygodni i nadał ładne czarne i ładnie odprowadzają wodę . Nie mam fotek na opon i listwach beemki ale mam fotki listew Astry II : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 a tak po całkowitym pokryciu listew : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A na oponach patrzyłeś? ;)Wiesz ze moje wrunki ogodowo klimatyczne sie roznia od waszych a staram sie robic objektywne testy bez wzgledu na to czy to nasze srodki czy innych dostawcow dlatego tez opony i zew plastiki opzostawiam Bialemu do testow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A na listwy zewnętrzne nie był by lepszy SAS? Tzn trwalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A na listwy zewnętrzne nie był by lepszy SAS? Tzn trwalszy?Dlatego wlasnie jest test ;) okreslic co i jak, napewno Blue bije na glowe finesse Nilesena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czyli blue jest nawet szybszy i łatwiejszy w aplikacji niż fines. A jaka cena tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czyli blue jest nawet szybszy i łatwiejszy w aplikacji niż fines. A jaka cena tego cuda?Tak jest szybsza i latwiejsza a cena podana w pierwszym poscie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czyli blue jest nawet szybszy i łatwiejszy w aplikacji niż fines. A jaka cena tego cuda?Tak jest szybsza i latwiejsza a cena podana w pierwszym poscie :)Aha to dlatego jej nie widziałem bo moje oczy nie chciały ujrzeć tej kwoty :lol: drogo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 500ml? Widzę, że opakowanie i atomizer takie jak przy SW20. Ten atomizer jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 500ml? Widzę, że opakowanie i atomizer takie jak przy SW20. Ten atomizer jest świetny. Tak 500ml butelka jak Sw10,Sw20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Przeszedłem się do garażu i zrobiłem fotki ... 3 tygodnie po aplikacji... 5 dni po ostatnim myciu : Opona : listwy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Noooo, zdjęcia są bardzo obiecujące. Jeżeli, jak napisał Seba, środek jest wydajny to chyba wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki Tomek ;) Za opony. Mnie ciekawią wszystkie szuwaxy do opon. Inaczej całość wygląda jak opona trzyma fason. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ładne efekty. Cena troszkę spora ale jak działa tak dobrze to trzeba będzie się skusić jak pokończą się inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ładne efekty. Cena troszkę spora ale jak działa tak dobrze to trzeba będzie się skusić jak pokończą się inne rzeczy.Tez racja uwzgledniajac wasz rabat 5% to bedzie w miare dobrze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ładne efekty. Cena troszkę spora ale jak działa tak dobrze to trzeba będzie się skusić jak pokończą się inne rzeczy. preparat jest mocno wydajny i jak widać z testów daje długotrwały efekt , tak że raczej wyjdzie na to że nie jest drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ciekawy produkt, podoba mi sie efekt na listwach, bardzo ładnie kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A jak porównanie go z Nielsen Briliance.? Który dłużej potrzyma.? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Specjalnie dla was opuscilismy cene na 65 zl i koniec marudzenia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Fajnie Seba. Ludzie jak pomarudzimy jeszcze trochę to Seba może znów zejdzie z ceny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 biorąc pod uwagę trwałość ten produkt może się okazać jednym z tańszych. Długotrwały efekt jest dobry szczególnie jak autko się komuś robi raz na jakiś czas bo wtedy on może sie dlugo cieszyć efektem :) a my możemy sobie smarować wszystko co tydzień ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Kropelkowanie po 3 tygodniach ... auto nie myte 6 dni , pada od dwóch dni : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi