Jump to content

Scholl Blue Tyre&Vinyl Care

SNB SWEDEN

Recommended Posts

Nowy produkt ktory jest zrobiony przez firme SchollConcepts, osobiscie uzywalem go jedynie na plastikach wewnetrznych,wielu marek min BMW,AUDI,SKODA,SUBARU,MITSU,TOYOTA,NIISSAN,VOLVO,FORD,KIA, kolor niebieski ,zapach chemiczny czego nie czuc po 5 min od nalozenia,aplikacja banalnie latwa idelanie nadaje sie do wszystkich typow plastikow wewnetrznych szczegolnie do aut nowszej generacji z porowatymi plastikami ponizej zamieszczone zdjecia ukazuja plastiki BMW E65,Blue nei pozostawia tlustej warstwy jedynie typowy satynowy wyglad plastikow.Moze cena dosc wysoka 74 zl ale otrzymujemy bardzo wydajny srodek dobrej jakosci w estetycznym i trwalym opakowaniu

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nakładałem na opony i siedzi już około 3 tygodni i dwa mycia , wygląd nie błyszczący , świeży , ładnie kropelkuje . Na listwach w swojej bmw mam też już około 3 tygodni i nadał ładne czarne i ładnie odprowadzają wodę . Nie mam fotek na opon i listwach beemki ale mam fotki listew Astry II :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Czyli blue jest nawet szybszy i łatwiejszy w aplikacji niż fines. A jaka cena tego cuda?

Tak jest szybsza i latwiejsza a cena podana w pierwszym poscie :)
Aha to dlatego jej nie widziałem bo moje oczy nie chciały ujrzeć tej kwoty :lol: drogo;/

Ładne efekty. Cena troszkę spora ale jak działa tak dobrze to trzeba będzie się skusić jak pokończą się inne rzeczy.

preparat jest mocno wydajny i jak widać z testów daje długotrwały efekt , tak że raczej wyjdzie na to że nie jest drogi :)

biorąc pod uwagę trwałość ten produkt może się okazać jednym z tańszych. Długotrwały efekt jest dobry szczególnie jak autko się komuś robi raz na jakiś czas bo wtedy on może sie dlugo cieszyć efektem :) a my możemy sobie smarować wszystko co tydzień ;D