AndrU Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Specjalnie dla was opuscilismy cene na 65 zl i koniec marudzenia :lol: No i odrazu prawodopodobieństwo ze kupie ten produkt wzrosło do 99% :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Specjalnie dla was opuscilismy cene na 65 zl i koniec marudzenia :lol: No i odrazu prawodopodobieństwo ze kupie ten produkt wzrosło do 99% :lol:O i takie odp prosze czesciej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ostatnio bawiłem się trochę BLue i faktycznie robi dobre wrażenie, nakładanie jak powiedział Sebba banalne tylko ten zapach trochę odrzuca i utrzymywał się przez dobę (może dlatego że Zafirka ma trochę plastików w środku ale leciałem po całości). Nakładałem za pomocą bawełnianego pada i to był chyba troszeczkę błąd bo bardzo się napił. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam Wszystkich. Mam pytanie. Gdzie można zakupić ten środek? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zajrzyj do działu sprzedam komercyjnie - mają sklepy to w ofercie, np. Kanar, Mrcleaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Z tego co widzę, to nie ma Blue w sklepach. Tomek, zapraszam do działu Przywitaj się z nami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No faktycznie nie spojrzałem. Tomek na forum jest taki osobnik jak Seba75 wal do niego. Tyle że podobno ostatnio jest strasznie upierdliwy bo jest chory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 W tej chwili nie ma tego produktu w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No i wszystko jasne. Tomek nie ma i nie będzie czy narazie nie ma. Też mi się pomału kończy Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 24 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 niedługo będzie , myśle że w przeciągu 3-4 tygodni będzie juz normalnie dostępny jak i pare innych nowości marki Scholl Concepts jak np Scholl Purple czyli odpowiednik Blue do zastosowań wewnątrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Dziękuję bardzo za zainteresowanie i info. W takim razie pozostaje tylko czekać na świeżutką dostawę oraz info, że już jest i za ile ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Juz jedzie dostawa Scholl Blue oraz Purple :) z ciekwostek będzie dostępny bardzo dobrze przyjęty na rynku Scholl Rim7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 W końcu... ;;) Więc od kiedy można zamawiać i oczywiście za ile... :shock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Widzę, że coś ciężko z tym Scholl'em... :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nadchodzący tydzień okolice wtorku spodziwamy się transportu z Schollem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 30 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Blue oraz Purple dojechały :D Nowa niższa cena 59.90 zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 To Super! Proszę o kontakt jak dokonać zakupu. Zależy mi troszkę na czasie ponieważ za tydzień wyjeżdżam na wakacje a auto jeszcze wymaga pielęgnacji... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Kolego tutaj http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts-m1589.html musisz się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Na podanej stronie jest Scholl Concepts Blue Tyres&Vinyl Care w 100 ml pojemnikach a mnie interesuje w 500 ml. A w tej pojemności jest Scholl Blue dressing do tworzyw zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 http://www.mrcleaner.pl/scholl-blue-dressing-do-tworzyw-zewnetrznych-500ml-p1696.html a to nie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 http://www.mrcleaner.pl/scholl-blue-dressing-do-tworzyw-zewnetrznych-500ml-p1696.html a to nie to samo?Według opisu to nie to samo... Ten z linka jest na zewnątrz i na wysoki połysk a Scholl Concepts Blue Tyres&Vinyl Care w 100 ml pojemnikach jest do wewnątrz i jest matowy. Więc różnica jest znaczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jakbyś wrócił do pierwszego postu to zobaczyłbyś, że zdjęcie testowanego Blue jest identyczne z tym w sklepie. Scholl Blue to Scholl Blue, nie ma Blue do wewnątrz i Blue do zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian73 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jakbyś wrócił do pierwszego postu to zobaczyłbyś, że zdjęcie testowanego Blue jest identyczne z tym w sklepie. Scholl Blue to Scholl Blue, nie ma Blue do wewnątrz i Blue do zewnątrz.Sęk w tym drogi Kolego, że wróciłem do pierwszego postu i dokładnie przeczytałem opis na pierwszym i drugim pojemniku i niestety nie są identyczne [-( Prawie robi wielką różnicę a podobne opakowania mogą być złudne... dopiero jasne i klarowne po przeczytaniu ich treści... :idea: Mniejsza o to. Chcę tylko się dowiedzieć, najlepiej od dystrybutora czy to ten sam środek i jeżeli tak to dlaczego jest inaczej opisany, tzn., że jest na zewnątrz i z połyskiem... Pozdrawiam Wszystkich Detalistów :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Krystian podobno jesteś z Bydzi. Mam jeszcze troszkę Blue Tyre&vinyl, podjedziesz, sprawdzisz czy Ci odpowiada i wtedy możesz stwierdzić czy Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Niektóre produkty są rozcieńczalne, w zależności od efektu jaki chcemy uzyskać. Może tu tkwi problem w opisach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi