JacekM Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Strasznie duzo mam roznych zarysowan na lakierze, na wiosne mam zamiar sie nimi troche zajac i ciekaw jestem czy polerka da sobie z nimi rade czytrzeba robic zaprawki. Najwieksza z nich na zdjeciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Sama polerką będzie ciężko chyba. Na samej górze porządnie "ciachnięte". W dół coś się uda poprawić ale do końca raczej nie. Kapka bazy i klaru by sie przydała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Dasz radę. Tylko będziesz musiał użyć papieru wodnego + polerki... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Kurcze ciezko ocenic wsio po zdjeciach da czy nie da rady Wsio jest zalezne od tego jak ta rysy jest ulozona pod jakim katem, jak gleboka itd najpierw zacznij od podstawy czyli pasta polerska a nastepnie bardziej drastyczne srodki.Punktowe wycinanie rys Jacku nie jest takie proste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Tutaj zgodzę się z Sebą. Ja najpierw pociągnąłbym pastą średnio ścierną a jeśli rysa zostanie to pociągnij ją bardziej ostrą pastą ( mocno ścierną) i wtedy zobaczysz czy musisz użyć papieru wodnego np. gradacja 2000. A to wszystko, jeśli widzisz, że rysa jest w lakierze bezbarwnym czy aż do bazy. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts