SNB SWEDEN Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Fajna nazwa, ludzie czytaja tytul i mysla samolot a tu dupcia nic autko, sorry za jakosc i ilosc zdjec :) ale pare metrow do zrobienia bylo i ten maly bzyk tez byl obleciany :mrgreen: ale to juz byl pikus w prownaniu z modelem wyjsciowym :lol: :lol: Ta fure tez sie oblecialo Sypialnia hmm nie jestem zdlony w scieleniu wyra A jak sie czlowiek zdenerwuje na zone zawsze mozna otworzyc klape i ruszyc w miasto :mrgreen: Tak mniej wiecej wyglada calosc Zaparkowany w odpowiednim towarzystwie I znowu Kajtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :shock: Ja pierdziele, ile tego smoka robiłeś ? Gratuluje zawzięcia przy tym projekcie bo pewnie było ciężko.... :ugeek: Ale że Smart tam wlazł to byłem w szoku. Brawo Seba ! Pozdrawiam PS. Ten Smart to pewnie jak zderzak tego Concorde'a :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dawaj foty z roboty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dawaj foty z roboty :-)Ty Slawek a swoj dom pokazujesz? :lol: Ja was nawet do sypialni wpuszczam :mrgreen: Zdjecia chlopie chyba w liny trza inwestowac i sprzet do wspinaczki wysokohalowej :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dawaj foty z roboty :-)Ty Slawek a swoj dom pokazujesz? :lol: Ja was nawet do sypialni wpuszczam :mrgreen: Zdjecia chlopie chyba w liny trza inwestowac i sprzet do wspinaczki wysokohalowej :lol: :lol: W moim domu detailing juz nie pomoze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Łoo :shock: to się trafiło, smart fajnie upchnięty i łóżko duże w sam raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale piknie fiu fiu fiu fikuśnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :shock: Ale że Smart tam wlazł to byłem w szoku. Ja tak samo :shock: Parę kilometrów maszyną przejechałeś :lol: Niezła odskocznia od typowych osobówek :D Git robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wow. Świetna sprawa, idealny do urządzenia tournee po Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wow. Świetna sprawa, idealny do urządzenia tournee po Europie.Tez tak mysle Tomku , ale za pyskowanie nie chca mnie puszczac dalej jak Ystad :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sebba czekam kiedy pokażesz pracę w jakimś porcie i jakiś duży statek ogarniesz...albo prawdziwego Concorde'e bo prace masz coraz ciekawsze. Efekt super. Czyli mamy kolejną miejscówkę na spota jak przyjedziesz do Polski :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Seba, nowy nabytek? :D Z łóżkiem mogłeś się bardziej postarać.. ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 JJ. to się używa a nie ogląda...no ale Adonis powinien najlepiej wiedzieć że ten przyrząd służy do rozładowywania energii jądrowej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Heheh Marcin, wiem do czego to służy, i, że się tego używa a nie ogląda, ALE: Gdy transportujesz materiał do rozładowywania ładunku jądrowego musisz zadbać o należyte przygotowania miejsca do spoczynku owego materiału. Zdarza się czasem, że materiał gdy trafia w takie niemiłe dla oka miejsce, staje się niewypałem.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dobry projekt, takiej bryki już by mi się nie chciało robić, no chyba, że ten garaż :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Łooo matko!!!!! :o Seba, chyba musiałeś lecieć "czterogłowicówką" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Osz Ty! ;) Niezła chata :) Jestem ciekawa kiedy prace nad helikopterem pokażesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Z tego co wiem Sebastian ma lepsze fotki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sebastian z flexem przy F16 :D :twisted: :mrgreen: F16 oczywiście na pełnym ciągu ....kierunek niebo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Z tego co wiem Sebastian ma lepsze fotki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sebastian z flexem przy F16 :D :twisted: :mrgreen: F16 oczywiście na pełnym ciągu ....kierunek niebo :mrgreen:No zgadza sie mam ale nie F16 ale w porownaniu made by ZSRR :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi