SNB SWEDEN Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Fajna nazwa, ludzie czytaja tytul i mysla samolot a tu dupcia nic autko, sorry za jakosc i ilosc zdjec :) ale pare metrow do zrobienia bylo i ten maly bzyk tez byl obleciany :mrgreen: ale to juz byl pikus w prownaniu z modelem wyjsciowym :lol: :lol: Ta fure tez sie oblecialo Sypialnia hmm nie jestem zdlony w scieleniu wyra A jak sie czlowiek zdenerwuje na zone zawsze mozna otworzyc klape i ruszyc w miasto :mrgreen: Tak mniej wiecej wyglada calosc Zaparkowany w odpowiednim towarzystwie I znowu Kajtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 :shock: Ja pierdziele, ile tego smoka robiłeś ? Gratuluje zawzięcia przy tym projekcie bo pewnie było ciężko.... :ugeek: Ale że Smart tam wlazł to byłem w szoku. Brawo Seba ! Pozdrawiam PS. Ten Smart to pewnie jak zderzak tego Concorde'a :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Dawaj foty z roboty :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Dawaj foty z roboty :-)Ty Slawek a swoj dom pokazujesz? :lol: Ja was nawet do sypialni wpuszczam :mrgreen: Zdjecia chlopie chyba w liny trza inwestowac i sprzet do wspinaczki wysokohalowej :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Dawaj foty z roboty :-)Ty Slawek a swoj dom pokazujesz? :lol: Ja was nawet do sypialni wpuszczam :mrgreen: Zdjecia chlopie chyba w liny trza inwestowac i sprzet do wspinaczki wysokohalowej :lol: :lol: W moim domu detailing juz nie pomoze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Łoo :shock: to się trafiło, smart fajnie upchnięty i łóżko duże w sam raz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ale piknie fiu fiu fiu fikuśnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 :shock: Ale że Smart tam wlazł to byłem w szoku. Ja tak samo :shock: Parę kilometrów maszyną przejechałeś :lol: Niezła odskocznia od typowych osobówek :D Git robota ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz KRK Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Wow. Świetna sprawa, idealny do urządzenia tournee po Europie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Wow. Świetna sprawa, idealny do urządzenia tournee po Europie.Tez tak mysle Tomku , ale za pyskowanie nie chca mnie puszczac dalej jak Ystad :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Sebba czekam kiedy pokażesz pracę w jakimś porcie i jakiś duży statek ogarniesz...albo prawdziwego Concorde'e bo prace masz coraz ciekawsze. Efekt super. Czyli mamy kolejną miejscówkę na spota jak przyjedziesz do Polski :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Seba, nowy nabytek? :D Z łóżkiem mogłeś się bardziej postarać.. ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 JJ. to się używa a nie ogląda...no ale Adonis powinien najlepiej wiedzieć że ten przyrząd służy do rozładowywania energii jądrowej :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Heheh Marcin, wiem do czego to służy, i, że się tego używa a nie ogląda, ALE: Gdy transportujesz materiał do rozładowywania ładunku jądrowego musisz zadbać o należyte przygotowania miejsca do spoczynku owego materiału. Zdarza się czasem, że materiał gdy trafia w takie niemiłe dla oka miejsce, staje się niewypałem.. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Dobry projekt, takiej bryki już by mi się nie chciało robić, no chyba, że ten garaż :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Łooo matko!!!!! :o Seba, chyba musiałeś lecieć "czterogłowicówką" :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Osz Ty! ;) Niezła chata :) Jestem ciekawa kiedy prace nad helikopterem pokażesz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Z tego co wiem Sebastian ma lepsze fotki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sebastian z flexem przy F16 :D :twisted: :mrgreen: F16 oczywiście na pełnym ciągu ....kierunek niebo :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Z tego co wiem Sebastian ma lepsze fotki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sebastian z flexem przy F16 :D :twisted: :mrgreen: F16 oczywiście na pełnym ciągu ....kierunek niebo :mrgreen:No zgadza sie mam ale nie F16 ale w porownaniu made by ZSRR :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts