SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Najmocniej przepraszam za jakosc zdjec, nie mam pojecia co sie stalo z aparatem jedym slowiem szlak by to k.... trafil jedno z najpiekniejszych aut moim zdanie i wyszlo super czern cuda i ...................(bez kometarza) Wybralem jedynie zdjecia ktore co kolwiek pokaza :x :x :x :x :x :x :x :x Starszy brat Mlodszy brat Auto zniszczone dosc mocno a zaledwie z 2006 r i maly przebieg ale szczoty pomogly Felgi totalnie zasyfione Mylu mylu No i dupcia blada po myciu jeszcze wieksza kicha Wosk od Kanarka I ostatnie zdjecia po Skora w srodku oczywiscie tez ogarnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Super wyszło. Już wiemy gdzie się Sebie wczoraj odbiło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ale ładna astra ;) serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Super praca panie Sebastianie. Czym czyścisz powierzchnię wokół napisów na klapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Super praca panie Sebastianie. Czym czyścisz powierzchnię wokół napisów na klapie? Najprosciej byl pasta X na bawelnianym aplikatorze bo idealnie sie dopasowal do ksztaltu liter, a na marginesie wreszcie wpadl mi rece alikator dwustronny z Scholla tzn lezal sobie na mojej polce a dzis wpadl mi w rece i nalozylem wosk wiem ze swinia jestem ale jest mega fajny :D jutro cierpie V70 dla Manka i bede nakladal tym aplikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nie, nie Seba, chyba się nie zrozumieliśmy :) Dosłownie 'powierzchnię wokół napisów' (mogłem powiedzieć liter, byłoby jasno.. :roll: ). Czyli wokół literki A, S, T, R, A i co tam jeszcze umieszczają. Patyczek higieniczny? Wykałaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nie, nie Seba, chyba się nie zrozumieliśmy :) Dosłownie 'powierzchnię wokół napisów' (mogłem powiedzieć liter, byłoby jasno.. :roll: ). Czyli wokół literki A, S, T, R, A i co tam jeszcze umieszczają. Patyczek higieniczny? Wykałaczka?Tak + ozor wlasny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ozorem? :shock: :lol: Pożyczysz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Astera wyszła wzorowo.aż sie wiosny nie moge doczekac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Czekam na fałkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Czekam na fałkę :)Maniek bedzie ale szara wiec powalki nie budziet :lol: Tu i sie jeszcze dupcia znajdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zawiasy w segmentach bramy psiknij wd40 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Seba, Ty to nawet ze "zwykłego" lakieru potrafisz wyciągnąć ziarno :lol: Cacy asterka!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Powiedz sebba czego użyłeś do naprawy tego lakieru i ewnetualnie co możesz powiedzieć o oplowskich lakierach (na co uważać itp itd), a asterka wyszła zawaliście POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Powiedz sebba czego użyłeś do naprawy tego lakieru i ewnetualnie co możesz powiedzieć o oplowskich lakierach (na co uważać itp itd), a asterka wyszła zawaliście POZDROPoszedl nowy Deox testowany od jakiegos czasu, ale pady hmmm w Niedziele mialem urodziny i skleroza mnie dopadla :lol: chyba pomaranczowy pad :? Jesli chodzi o ten lakier na tym aucie bo duzo znajomosci z Oplem nie mam to pracowalo sie bardzo sympatycznie bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zapytałem dlatego bo sam mam dwa ople i nigdy nie bawiłem się polerką. Dzięki za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zapytałem dlatego bo sam mam dwa ople i nigdy nie bawiłem się polerką. Dzięki za odpowiedź :)Nie mysle zebys mial problemy z korekta lakieru na Oplach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi