jacek_gti Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Witam i jak w temacie zastanawiam się nad zakupem polerki Kestrel Das 6, a na dodatek oferowana jest z zestawem padów i preparatami Scholla na stronce www.mrcleaner.pl . Chyba jest identyczna jak ta z Megsa ale ponad połowę tańsza, chciałbym ją uzywać wyłacznie do celów amatorskich tj nakładanie wosków, politur i ewentualnie usuwanie jakichś tam rysek. Proszę powiedzcie co o tym urządzeniu sądzicie, a maże ktoś z Was ma coś takiego. Ja osobiście nie znam tej marki. Z góry dzięki za opinie i podpowiedzi link do produktu http://www.mrcleaner.pl/Kestrel-Das-6-S ... p1101.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Witam i jak w temacie zastanawiam się nad zakupem polerki Kestrel Das 6, a na dodatek oferowana jest z zestawem padów i preparatami Scholla na stronce http://www.mrcleaner.pl . Chyba jest identyczna jak ta z Megsa ale ponad połowę tańsza, chciałbym ją uzywać wyłacznie do celów amatorskich tj nakładanie wosków, politur i ewentualnie usuwanie jakichś tam rysek. Proszę powiedzcie co o tym urządzeniu sądzicie, a maże ktoś z Was ma coś takiego. Ja osobiście nie znam tej marki. Z góry dzięki za opinie i podpowiedzi link do produktu http://www.mrcleaner.pl/Kestrel-Das-6-S ... p1101.html Moim zdaniem dobra maszyna jak dla amatora Ja tez posiadam podobna maszyne, ktorej wlasciwie nigdy nie uzywam a nich sobie lezy :lol: Napewno ci sie przyda nawet do konkretnej korekty lakieru jesli tak sytuacja sie wydarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Ja mam taką i spokojnie jak dla amatora mogę polecić. Trochę już popracowała (amatorsko, w domu) i pożyczana była kilka razy. Zero problemu. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 No to gites, jeśli możecie powiedzcie mi coś na temat tych dołączonych padów i past bo jestem zielony, i ewentualnie gdzie proponujecie zakupić to cacko hehe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Kupuj tam gdzie taniej. Nie znam porównań cen. Widziałem live te pady LC, tanie i niezłe dla nas, amatorów. Bo te dwa to ciut przymało. Trzeba by dobrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Jeszcze jedno jakiej produkcji jest ta polerka bo nie mogę nigdzie znaleść strony producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Bo to jest teraz deltayo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo w Polsce? I jak tam z jakością? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Napisałem przecież. Nazwa się tylko zmieniła. Nie wytwórca. A na co Ci przedstawicielstwo? Masz gwarancję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 W sklepie mrcealner.pl jest napisane że jest gwarancja, ale mi chodziło raczej o zobaczenie całej gamy ich produktów. A przed chwilą znalazłem to http://www.mrcleaner.pl/?artykul=55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 W sklepie mrcealner.pl jest napisane że jest gwarancja, ale mi chodziło raczej o zobaczenie całej gamy ich produktów. A przed chwilą znalazłem to http://www.mrcleaner.pl/?artykul=55 Mysle i znajac firme mrcleaner nie bedzie problemow z reklamacja jesli jakies problemy sie pojawia, a jakie masz produkty na mysli tzn jaka game? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Znalazlem gdzieś że Das-6 występuje też w wersji PRO (jakoś poprawiona) tylko nigdzie nie mogę tego znaleść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Znalazlem gdzieś że Das-6 występuje też w wersji PRO (jakoś poprawiona) tylko nigdzie nie mogę tego znaleść.A tego faktycznie nie wiem , ale moze podeslij PW do Noxa napewno rozwiaze twoje niepewnosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing ... at_81.html Tu masz PRO w różnych zestawach. To są dobre maszynki, nie masz się czego obawiać. Występują pod różnymi markami, zależnie od tego kto je sprzedaje (jest CYC, DJ, Kestrel, Deltayo, etc.). Do wymienionych przez Ciebie zadań (i nie tylko) nawet zwykłe DA się nada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 4, 2010 Author Report Share Posted December 4, 2010 Klamka zapadła, czekam na Das-6 w zestawie od mrceaner.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Jacek, tak naprawde, to wiekszość z nas posiada tę maszyne. Cóż mogę o niej napisać? Fundament detailingu amatorskiego. Nie tylko w Polsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Klamka zapadła, czekam na Das-6 w zestawie od mrceaner.pl S17 i S40 to bardzo fajny zestaw do DAS6 Bedzie Pan zadowolony :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Jaki pan jaki pan, ja tu żadnych panów nie widziałem - sami szlachciece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts