marctwain Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzisiaj po raz drugi nałożyłem ten dressing. Aplikacja-każdy wie jak przebiega. Aplikator i butelka z triggerem. Od siebie: wydajny. Pojemność 650ml wystarczy na jakieś 50-60 aplikacji spokojnie (aplikacja=4 opony).Kosztuje 52 zł. Poprzednio trzymał około 8 dni całkiem dobrze, nałozony na opony umyte tylko szamponem. dzisiaj umyłem apc cyclone (pierwszy apc w moim ogródku-byłem zaskoczony siłą, to co spadło na brudne felgi, samo bezwładnie zmyło brud :shock: ) nierozcieńczonym, na tym zmywaku na patyku za 2,90. Zlazło z opon bardzo ładnie. Dla lepszego i dłuższego efektu, można powtórzyć drugi raz. Jest typowo "wet wyglądający" z błyskiem. felgi sa do roboty jeszcze, ale nie o nie chodzi. Napiszę, jak dokona żywota. dresing oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 U mnie załatwiliśmy destrukt asfaltowy i trochę się poprawiło, i tak budowy dwie i nawożą glinę. Ale masz rację, trochę drogi gruntowej i po efekcie. ja byłem zaskoczony po blagu autolandu -2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Na działce u dziadków jest taka droga, błoto jest, i jak nałożyłem dressing turtla to po przyjeździe do domu zauważyłem że pół profilu opony jest znów siwy od błota... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mariusz, foty robiłeś chwilę po aplikacji czy po jakimś czasie??? Chodzi mi o to jak wygląda guma powiedzmy godzinę-dwie po nałożeniu środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Robiłem po. Ale po rundce do Otwocka i z powrotem, wyglądały tak samo (30km.) Będę robił zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Po 1 dniu, 130 dzisiaj i wczoraj 30. Jazda miejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ty,ale coś rozmazany jest na gładkiej powierzchni ,zaraz nad felgą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie jest rozmazany, taki wzór na oponie-prążkowanie :lol: Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ty,Gościu :lol: ,prążkowanie to wiem ze maja bo mam takie same i mnie mocno wq..ią. Ale chodzi mi o ten pasek gładki pod prążkowaniem tuz nad felgą. A jeszcze rozprowadzałeś aplikatorem po oponie? Nie wystarczy tylko spryskiwnąć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 A chgw. Nie wiem teraz. Aplikatorem. Po taniości. Na aplikator i na oponę. Może i rozmazane. Ale nie widzę, żeby ktoś klękał i się szczególnie temu miejscu przyglądał :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Mi wytrzymał w normalnym użytkowaniu jakieś 8 dni, nie patrząc na miejsca zaglinione. Bliżej felgi mimo deszczu i kurzu trzymał. Ti jest na dwóch w gronie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi