jacek_gti Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam, zainteresował mnie wosk AG HD i mam w związku z tym pytanie czy ktoś z Was go używał? Czy jest trwały (mam na myśli okres zimowy), z góry dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dobry wosk ale w tej cenie są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co możesz w takim razie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Collinite no. 476, Megs #16, FinishKare 1000P Hi-Temp Paste Wax to takie "woski" na zimę (przy odpowiednim użyciu powinny się długo utrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Właśnie już po założeniu tematu , zobaczyłem u kanara ten wosk Collinite no. 476s i pewnie się na niego zdecyduje bo cena jest przystępna i trwałość podobno spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jacek, AG HD Wax to był mój pierwszy wosk (z tych lepszych) który nałożyłem na swoje auto jak zainteresowałem się detailingiem. Produkt sam w sobie jest niezły, choć teraz jak moje oko dostało wprawy, widzę że daje taki lekko "plastikowy" look. Nieźle wyciąga głębię lakieru w kombinacji z AG SRP. Co do trwałości, na dłuższym dystansie czasowym to się nie wypowiem, ale u mnie wytrzymał latem 1,5 miesiąca bez problemu, zanim go zdjąłem i nałożyłem inny. Ogólnie jest to jeden z trwalszych wosków. Tak jak napisał Paweł, Colli #476 jest dobrą alternatywą. Tak wyglądał u mnie: Dorzucę jeszcze parę fotek w większym rozmiarze: Kroplekowanie po ok 1,5 miesąca od aplikacji i kilku myciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi